2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔

571 بازدید | 69 پست

خانما سال پیش همکلاسیم ازم خواستگاری کرد

یه جلسه مادرا همو بیرون دیدن و چند جلسه هم خودمون بیرون صحبت کردیم 

به دلایلی نمیتونستیم خونه قرار بذاریم 

الان بعد یه سال قرار گذاشتیم 

خانواده اونا خیلی مذهبین و ما نه 

من خودم چادری ام و رعایت می‌کنم 

توی جلسه ما مهریه رو زیاد گفتیم و فکر میکردم مثل رسم خودمون صحبت میکنن و حل میشه 

اونا یه مهریه کم رو گفتن و به هزار زور خانواده مو یه کوچولو راضی کردم 

اما الان پدر خواستگاریم میگه خانواده ها باهم تفاهم ندارن 

من موندم این وسط چیکار کنم😔 از طرفی خانواده خودم، از طرفی خانواده اونا 

یعنی خدا نمیخواد ما بهم برسیم؟ 😔

هر چی دعا میخونم دلم آروم نمیشه 

الان همش دارم خودمو سرزنش میکنم که ای کاش مهریه و اینارو از قبل مشخص میکردیم (تو رو خدا دیگه شما سرزنشم نکنین)، اون همونجوری هست که من میخوام، اوضاع کار و سربازیش اوکی نیست 

ولی همین برام مهمه که مومن و اخلاق خوب داره. 

من قبل این خواستگارم توی نمازام دعا میکردم آدم خوب بیاد سر راهم و طوری نبوده که برای این اصرار کنم. 

از طرفی میگم شاید صلاح نبوده، ولی بعد با خودم میگم اگه صلاح نبوده اصلا باهم آشنا نمی‌شدیم 

و نباید کم کاری خودمون رو بذاریم تقصیر قسمت. 

نمیدونم الان چیکار کنم 😔😔😔😔😔

میشه با دلای پاکتون دعا کنین خانواده ها باهم توافق کنن و ما بریم سر خونه زندگیمون؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

هرچی قسمت باشه همون میشه گلم 

منم دعا میکنم برات❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرچی قسمت باشه همون میشه گلم  منم دعا میکنم برات❤

ممنون عزیزم 

بخدا الان میفهمم غصه داشتن یعنی چی 

همش دارم خودمو سرزنش میکنم که ای کاش فلان کار یا فلان کارو میکردم 

مشاور میگه همینطور پیش بره افسردگی میگیری 

آروم باش عزیزم

به این کارها اصرار نکن

شاید با اصرارت آدم خوب و بی نظیری که قراره قسمتت بشه رو دور کنی

با آرامشت اگه قسمت ایشون هم باشی راحتتر بهم میرسید

ممنون عزیزم  بخدا الان میفهمم غصه داشتن یعنی چی  همش دارم خودمو سرزنش میکنم که ای کاش فل ...

خودتو اذیت نکن گلم انشالله بهم برسید 🙏

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

واسه ازدواج 

دیشب یکی تاپیک زده این ختم گفت 

که نیت کن سه تا عید نماز جعفر بخونی 

و نماز سوم بزار زمانی که عقد کردی 

حالا امروز عید هست شما اولی شو بخون دومی شو هم می تونی ولایت امام رضا یا حضرت معصومه یا عید قربان  ( تو تفویم نگاه کنی ایناروو پیش رو داریم) بخونی سومی شو هم وقتی عقد کردی

بنظرم قبول کن.چون نامزدت معلوم ومشخصه ادم ناتوانیه وبعدا بیشتر این مورد خودشو نشون میده. ناتوانیش منظورمه. چون بالغ ه و میتونه اولا تصمیم بگیره که پدرومادرش این نظر رو عمومی نکنن مگه خانواده ها میخوان برند زیر یک سقف !! و ادمای ناتوان افسارشون دست دیکریست که معمولا اون شخص یا اشخاص نقشی اساسی ندارن درزندگیشون ولی جایگاه دارند‌ 

درجریان تاپیکات هستم گلم

الان پدرشون با ازدواجتون مخالف هستن؟

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

کار و سربازیش که دو اصل مهمه اوکی نیست، درمورد مهریه هم که خانوادش تصمیم میگیرن مطمئنی بهترین موردیه که واست پیش میاد؟ شاید خدا جواب دعاهاتو داده اما اون ادمی که فکر میکنی ایشون نیست

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو...