2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
اووره منم جزوه همون همه هستم😂😂😂😂😂 بهت نمیاد اصلا

عکس منو دیدی؟

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

حانی عکس تو دیدم؟🤔

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه لحظه رسیدم زودی برداشتی دقیق ندیدم 😂😂😂

یه روزی نشون میدم ...اینجا نمیتونم😁

باشد باشد منم چندبار گذاشتم دیگه توبه😐😐😂😂😒 سایت امن نیست

آره...من به دوتا بچه ها تو تل نشون دادم ..ویسم گرفتم ازشون😂

شکارشون کردی 😂😂😂😂😂😂😂😂 تل ندارم وگرنه میومدم

آره 😂😂😂😂😂😂واتساپ دارم ...عکسای همو میبینیم دیگه شماره رو پاک میکنیم 😊

هعییی  پیش به سوی تاپیک های جنجالی تر😑😑😑😂😂😂😂 حرص نخور

هنوز اون ادم قبل تاپیک نشدم😂😂😂😂😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
هنوز اون ادم قبل تاپیک نشدم😂😂😂😂😂😂

فازش درک نمیکنم

عکس نتی میزاره بعد فش میده😂😂😂😂😂

باید دکتر شم درمانش کنم

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
فازش درک نمیکنم عکس نتی میزاره بعد فش میده😂😂😂😂😂 باید دکتر شم درمانش کنم

فوشاش هیچ چرا از رو نمیرفت لامصب😂😂😂😂😂

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
این حجم از اعتماد به سقف از کجا میاد؟😐😐😒😂😂😂😂😂😂😂😂

اثرات قرنطینس😂😂😂😂😂مردم رد دادن