2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
دیدی بلایک زود بردارم

چه چشایی😍😍😍

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
چه چشایی😍😍😍

❤❤

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه خیلی خوشگلینا😍😍😍

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خواهرزادمه خشگلم

ای جاااااااااانم 

ماشاءالله، خدا حفظش کنه😍😘

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
یه بار ک گذاشتم تگت میکنم عزیزم جدیدا زیاد گذاشتم یکم ترس از شناسایی دارم

منم لطفا🙏🏻 تگ🙏🏻😁❤🧡💛💚

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
ای جاااااااااانم  ماشاءالله، خدا حفظش کنه😍😘

مرسی عزیزم ...من عکس گذاشتم پشیمون شدم دیگه نزار ...

مرسی عزیزم ...من عکس گذاشتم پشیمون شدم دیگه نزار ...

چرا چیشد؟!

شباهتمون جالب شد به خاطر اون، باشه نمیذارم گلی

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
چرا چیشد؟! شباهتمون جالب شد به خاطر اون، باشه نمیذارم گلی

من گذاشتم یه آقای بی ادب و بی پرستیژ اومد نظر داد😔

من گذاشتم یه آقای بی ادب و بی پرستیژ اومد نظر داد😔

اینجا عمومیه دیگه عزیزم 

مهم نیست، بعد این نذار 

اینجا عمومیه دیگه عزیزم  مهم نیست، بعد این نذار

چشم نمیزارم فیس شما و یارن جون عالیه خدا حفظتون کنه

چشم نمیزارم فیس شما و یارن جون عالیه خدا حفظتون کنه

خیلیم عالی، غصه نخور جونم

ممنونم عزیز دلم😍😘❤

خیلیم عالی، غصه نخور جونم ممنونم عزیز دلم😍😘❤

عاشقتم😚😚😚