2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
خیلی اقاهه خیلی باشخصیتخ خیلی شیمگله به هم میاین😂😂😂😒😍😍😍😍😍

میرسی😁

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
یه کار خوب و نون و آب دار هم داره دیگه چی میخوای؟؟😂😂

خیلی جذابه میترسم این دخترایه جلف خیر ندیده بدزدنش😢

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جذابه میترسم این دخترایه جلف خیر ندیده بدزدنش😢

عزیزم اگه دوست داشته باشه جایی نمی ره 😊

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
من افسرده ام شوهرم میخاد طلاقم بده

بهت درخواست دادم

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست
چیزی خو نیست 😒😂😂😂😂🔫🔫

ن هیچی نی😏

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
شما برو بخواب عزیزم.من شیفت رو تحویل میگیرم😂

من خیلی امروز تو سایت کار کردم😂😂😂

تازه میخواستم از همون تاپیک بازدیدهای حانی رو بزنم میبینم حال ندارم خستمه😣😂😂😂

خب شب کار هستی همکارم خسته نشی😍😂💪

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙