2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
نه دیگه اونجا یه لحظه میذاری میپاکی

دقیقا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید تقصیر من بود تاپیک رفته تو پربازدیدها مردا میان نگاه می کنن نترس ولی چیزی نشده

باشه 😔

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

وای با چن تا از دوستام امتحان کردیمممممممممممم کپی میاررررره عا کپییی مخصوصا مردا رو مردا رو خیلی شبیه تر میاره

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
https://www.celebslike.me

پخش نشه عکسم 😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
باید همون لحظه عکس بگیری یا ازتو گالری میشه انتخاب کرد

نه میشه انتخاب کرد از گالری اگر شبیهتو پیدا کردی بزار اینجا منم ببیییینم

اگ عکستو گذاشتیو شبیهتو اورد بیا اینجا شبیهتو بزار ببینیم

میگی امتحان کنم

میگی امتحان کنم

بابا سایتتت خارجیییه پخش شدن چیههه باززز اگ بعدش استرس میگیری امتحان نکن ولی امتحان کردی حتممممممما بزار اینجا

بابا سایتتت خارجیییه پخش شدن چیههه باززز اگ بعدش استرس میگیری امتحان نکن ولی امتحان کردی حتممممممما ...

بزارفکرامو بکنم😂😂😂

راستی کو شبیهتو بزار ببینم ناملد😍

https://www.celebslike.me

همون عکسایی که زیر میاده

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
گذاشتم صدتا عکس آورد که

آره بین اونا یکی کپیتو میاره زیرشم اسم اینای طرفو نوشته شبیه ترینشو بفرس اینحا