2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست

یارن بسه چش میخوری بخدابرات صدقه گذاشتم مواظب خودت باش 

همه بچه ها ماشالا خوشگل ناناز عسل عسلی و تپل تپلی بودن 

خوشحالم با دوست خوبم zahraaaaa75اشتی کردم 

من برم فعلا بابای عشقا😍😉✋

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
همینو بگو میخواد لاغر کنه زشت بشه😒😒😒

من فک کردم الان شکمش زده جلو باسنش پهلو ها هم ک نگم 

تروخدا ببین چی میگه😕

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک کردم الان شکمش زده جلو باسنش پهلو ها هم ک نگم  تروخدا ببین چی میگه😕

همین😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مرضضض    

یا زن خودم میشی یا ابرو نمیزارم واست😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یارن بسه چش میخوری بخدابرات صدقه گذاشتم مواظب خودت باش  همه بچه ها ماشالا خوشگل ناناز عسل عسلی ...

عزیزم منم خوشحالم کدورتا برطرف شدت 

مولا نگهدارت خویشکم

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
یارن بسه چش میخوری بخدابرات صدقه گذاشتم مواظب خودت باش  همه بچه ها ماشالا خوشگل ناناز عسل عسلی ...

فدات عزیزم خیلی مهربونو خوش اخلاقی قبل این تاپیک نمیشناختمت فقط عکستو دیده بودم امروز ثابت شد اخلاقت از ظاهرتم قشنگتره ایشالا زودی مشکلتون حل شه ازین ب بعد تو دعاهام ب یادت هستم ماچ ب کلت بای بای

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
آقا کرک و پرم 100 تایی شدیم    

۱۰۱ تایی

الان با همین برنامه که گفتی اومد نصبش کردم اینکه اصلا تو گالریمم نمیره

موزیلا فایرفاکسو دانلود کردی الان؟

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...