2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
باشه ‌..منم دیگه نمیزارم تو تل به بچه ها نشون میدم ویسم ازشون میگیرم 😂😂😂

دهنت😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ فدات عزیزم..بروجردیه مامانت؟

ن گلم 

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

😚😚😚😚😚😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
می‌دونم درست میگه شوخی کردم😔😳

میدونم شوخی بود گلم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
کارمندان

پایار بویین نازارم 

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

یارررررن بزنمت  بخدا هیکلت عالیه اصن چاق نیستیییییییییییی تروخدا لاغر نکن پری اینطوری خوشتیپ ترهههههه 😥

قیافشو😍😍😍😍😍😍😍

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

یارن خوجلی😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
یا خدا  هنو این تاپیک هست من رفتم همه کارامو کردم و برگشتم  وهنو ادامه داره 😲😁😁😁اییییی ...

عرق ریختیم پاش  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
یارررررن بزنمت   بخدا هیکلت عالیه اصن چاق نیستیییییییییییی تروخدا لاغر نکن پری اینطوری خوشتیپ ...

همینو بگو میخواد لاغر کنه زشت بشه😒😒😒

فدات عزیزم

ازعسکات اسکرین گرفتم پخش میکنم😂😂😂😂

یارررررن بزنمت   بخدا هیکلت عالیه اصن چاق نیستیییییییییییی تروخدا لاغر نکن پری اینطوری خوشتیپ ...

نمیشه بخدا خودم راضی نیسم من اصلا ی چیزی میره رو مخم تا انجام ندم راحت نمیشینم رفتم ازون حلقه گنده ها خریدم بزنم پهلو اینا آب شه کامل پدرررررررمو دراورده همه جا رو سیاهو کبوددد کرده

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...