2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
پنتن اورجینال خیلی سخت پیدا میشه 😬  قیمتش چنده عزیزم

والا این اورجینال گلم..

همسرم گرفت برام نمیدونم عزیزدلم💚

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من؟

آره یادت نیس 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خوابت نبرد؟    

ن هنوز درشرفشم😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آروم باش عزیزم😑

نو نووووو عارومم😂

عزیزانم منظورم عده اندکی بود ک خودتونم گاهی این حسو دارید

دیدم تاپیک بحث ازاده گفتم بیام بپرسم😂❤

برای ازدواج خوبم صلوات میفرستی؟حاجت روا بشی😍💓 من رکم ولی دلسوز و مهربون و پر از تجربه پس از حرفام دلگیر نشو پند بگیر فرزندممم😁🎈
خیلی بهم میاین ایشالا زودی حل میشه همه مشکلاتتون    

مرسی عزیزم ایشالا ب حق دل همه ی ادمای خوب خوشبخترین بشی 😘❤

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
آره یادت نیس 

آره خب آدم تو ژستای مختلف عکس میگیره دیگه 😕

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
آره خب آدم تو ژستای مختلف عکس میگیره دیگه 😕

😕😂

ها زور دلت من دارم اب پیاز داغک مي خورم (ي غذاي شيرازيه ك ب علت تنبلي ما اسمش اب پیاز داغکه😁 اب و ...

منم شیرازیم په چطو مانداریم کاکی کوکلیم😂😂😂

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
والا این اورجینال گلم.. همسرم گرفت برام نمیدونم عزیزدلم💚

عزیزم نمیزاری همون عکس دونفرتو منم ببینم؟

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
آره یادت نیس 

میخوای ۵۰ تا عکس بزارم از ژستای مختلف

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
وسط تاپیک اومدی نظر گذاشتی بعد میگی مگ اسم بردم یا ب تاپیک گفتم؟ خدایا بزار تو نوبت    

خدا هممونو بذاره تو نوبتِ توجهش❤

برای ازدواج خوبم صلوات میفرستی؟حاجت روا بشی😍💓 من رکم ولی دلسوز و مهربون و پر از تجربه پس از حرفام دلگیر نشو پند بگیر فرزندممم😁🎈