2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25786 بازدید | 2711 پست
ن گلم ٢٣م😂

هوف میشه همون عکس ک گفتی شوهرم ۱۸۵ و پاشنه بلند پوشیدمو و بقیه کف کردن برات رو بزاری من ندیدم الا خودمو میکشم😕😕

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزخرفترین قسمت نی نی سایت تاپیک عکسای کاربراس

هرچند وقت یکی میاد میگه من خعلی زشتم ببینید منو

بعد ی عکسی میذاره ک خدا میدونه مال خودشه یا کی

دنبال تعریف و تمجید دیگرانه

بعضیام زیرپوستی تاپیک میزنن ک بقیه بگن عکس خودتو بذار

کلن درک نمیکنم این عقده توجه و دیده شدن رو

دنبال تایید ان عایا؟

برای ازدواج خوبم صلوات میفرستی؟حاجت روا بشی😍💓 من رکم ولی دلسوز و مهربون و پر از تجربه پس از حرفام دلگیر نشو پند بگیر فرزندممم😁🎈
اره عزیزم اگ زحمتت نمیشه

ن خواهش میکنم عشقم 

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
تربیت بدني  قابل توجه كسايي ك ميگن سخت نیس( از تجربي و پرستاري سخت تره ضمن اينكه ازمون عملي بي ...

من فیزیکمو 63درصد زدم ولی تربیت بدنی همیشه16میشدم یا مثلا17 اصلا و ابدا نمیتونستم بدوم یا والیبال بازی کنم یا بپرم 

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
مزخرفترین قسمت نی نی سایت تاپیک عکسای کاربراس هرچند وقت یکی میاد میگه من خعلی زشتم ببینید منو بعد ...

شما حساااس نشوو

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)