2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25786 بازدید | 2711 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا نظر منفیتو نگو 

خیلی مهربون  و صبور میزنه 😃 حالا واقعا هست؟😀

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
میخواستی پرواز کنی مگه بااون مژه هات😂

اوهوم 😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
هرچی ادم جذاب قبل تو دیدم سوءتفاهم بود😂😂😂

😍😍😍😍😍😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بزار شاید تو آشنای من درایی

هیچوقت عکس نمیذارم تو یه تاپیک دیگه عکس شبیهمو گذاشتم یه ذره شبیه امینه گولشه هستم چشمم سبز نیست ولی بینی و لبم هم کوچیکتره

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
واای شیطان وارد میشود

صد رحمت ب شیطان 😂

خیلی مهربون  و صبور میزنه 😃 حالا واقعا هست؟😀

اگه میخواستم فیک بزارم میرفتم یه خوشگلشو پیدا میکردم دیگه 🤣🤣🤣وقتی ریش دارع شبیه برادر بسیجی میشه

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜