2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دخترکلهر     شما علاوه بر اینکه همشهری منی هم جنس منی و بازم بهم نزدیکتر دوست منی اینجا ...

خیلی ممنونم دختر گل 

من خیلی از دستت ناراحت بودم و مطمئنم خودت بودی اون حرفا رو زدی ولی ب قول خودت انقدر فشار زندگی و....هست ک ممکن ک ادم عصبی بشه همچنین عزیزم امیدوارم شمام خوشبخت بشی و دوستای خوبی باشیم واسه همدیگه❤

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

من فک کنم دیروز این تاپیک عکس گذاشتم

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
هشتگ کرونا گوه تو گورت البته واسه همین عکس دو ساعت بردنم‌ستاد  امر ب معروف و نهي از منکر

مگ دبی ام ازین ستادا داره؟

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
هشتگ کرونا گوه تو گورت البته واسه همین عکس دو ساعت بردنم‌ستاد  امر ب معروف و نهي از منکر

حجابت کو خواهرم😂😂خودت گفتی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عاقل نشدی پس هنوز 😅

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶