2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25786 بازدید | 2711 پست
کوجاس خیلیم خوشگلی

مرسی 😶😶😶

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط این بارا هر کی اسکرین بگیره حرومه

چه چشمایی داره هزار ماشاالله تبارک الله

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست
فقط این بارا هر کی اسکرین بگیره حرومه

وای چه خوشکلی 😍

ما که یادمون نبود اسکرین بگریم یادمون اوردی😈👿

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
ارع عزیزم نمیببنی چقدر خوشگلم 😌😌اول این شکلی نبودم که عین چوب کبریت بودم 😂😂😂 به دور از ش ...

از اول دوسش داشتی؟

اون چند سالشه

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
من چهرم تو سبک قدیمه 😂😂

منم😍مخصوصا بخاطر ابروهام 😁

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
یادت میره میدونم

نه مطمئن باش 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آره جنگ میکردمیگفت تو عقده داری حقته شوهرت بات فلانو اینا

مسئله اینه چن روز پیشم بمن گفتن یکی با عکسای من تاپیک زده اسمشم زهرا بوده و کلی 75 و آ و ز گذاشته من خیلی ناراحت شدم واقعا ک عکسامو سیو کرده 

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
عزیزم اگه مطمئنی من بودم ب شما توهین کردم و یکی با ی کاربری شبیه کاربری من نبوده مهم نیست عذرخواهی چ ...

خواهش میکنم . ن مطمئنم شما بودین ....بله خیلی ناراحت شدم چون ب من همسرم و ....حرف زدین ...

خواهش میکنم خداببخشه ...خوشحالم تو روز عید این کدورت از بین رفته وشمام عوض شدین ان شاالله🙏❤

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
 دلم نمیاد دعوات کنه یا اذیت شی زندگی

دعوام کنه چشاشو از کاسه در میارم یا گازش میگیرم 😎😎😎نمیزاره برم خونه ی ننم مثل بچه ها قهر میکنه 😑😑تهشم میگه ۱۴سال خونه ی ننت بودی ۱۴ سال خونه ی من بمون بعدش هر موقع خواستی میزارم بمونی 😂😂😂کلا بچم یه زره چل میزنه 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜