2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25786 بازدید | 2711 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🥰🥰🥰

من قبلا دیدمت سپند دود کن واس خودت 😍😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اینجا بزاری بایدیه 😂😂😂😂😂

اینجا عکس تار میزارم 😂😂😂😂

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
مگ همونی نیستی ک هرکسی عکس میزاره هزارتا ایراد ازش میگیری و دلش میشکنی بعد میگی فقط خودت خوشگلی?

من اگه کسی عکس میذاره توقعم اینه ک اون ادم عکس داده ک اگه ایرادی داره و عکس داده بقیه بهش بگن و اون عیب برطرف بشه مثلا من بور هستم کاربرا لطف کردن گفتن رنگ موتو عوض کن زیباتر بشی من ب دل نگرفتم موهامو دودی کردم الان خیلیا گفتن 24سال ی رنگ بودی خیلی تغییر کردی ناز شدی خودمم خوشحال شدم ....من اگرم میگم رژت خوب نیست برا اینه که اصلاح بشه و خواهرام ک شمایید زیباتر بشید قصدم این نیست بگم زشتن ...بنظرم هیچ زنی زشت افریده نشده گاهی بلد نیستن ب خودشون برسن همونجور ک رنگ مو منو زیباتر کرد با کمک ی خواهر مث تو ...اینجا لحن کاربر مشخص نیست بد برداشت شدن طبیعیه

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
چ ناززززززی تو دختر همیشه دلم میخواست ببینمت هم کاربریت هم چهرت حرفات کامناتت همه چیت حس خوبی به آدم ...

میمردی یه ندا بدی تو😒

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
چ ناززززززی تو دختر همیشه دلم میخواست ببینمت هم کاربریت هم چهرت حرفات کامناتت همه چیت حس خوبی به آدم ...

ممنونم عزیز دلم 

کلی ذوق کردم 

منم شما رو خیلی دوست دارم💋💋💋

خدایا شکرت 🙏🏻