2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25786 بازدید | 2711 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها انقد الان عکس دیدم ی لحظه خواسم صفحرو بروزرسانی کنم صدف بیوتیو دیدم این پایین تو تبلیغا میخاس ...

😂😂

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
شوهرم ی آدم بیشعوره 😭😭😭😭

غصه نخور من دلم پر غصه اس

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست
یارن منو که دیدی شوهرم وحدس بزن😂

29 سالشه

موهاش کم پشته 

شکم داره ی کوچولو

قدش بلنده 

چش ابرو مشکیه 

هااااااااا؟

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
اره دیگه یه کم اذیتم میکردن گفتم برم‌جو اروم بشه  الان اومدم دیگه 😍😍😍💜🧡💛💚❤

ازاین ب بعد دستوپاتو میبندم من اعصاب ندارم گفته باشم😡

خب بگذریم،خوبی؟😍دلوم برات تنگ رفته بود😘

شوهر من حدس بزنید

و خدايي كه در اين نزديكي است: لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.                                                                                                                      و خدایی که به شدت کافیست
29 سالشه موهاش کم پشته  شکم داره ی کوچولو قدش بلنده  چش ابرو مشکیه  هااااااااا؟

شوهر منو حدس بزن

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
😁دست من نیس اعتماد ب نفسم کمه

همون دیگه یارن بزنتت خوب میشی 😒 تو هر تاپیک عکسی میرم هی می گی زشتم 😤 در صورتی که خیلی خوبی، اصلا هیچ کسی زشت نیست ، همه خوشگلن ، حالا که می دونی اعتمادبه نفست خوب نیست روش کار کن 😉