2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25787 بازدید | 2711 پست

من بزارم ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
چی زدی مکه به پوستت عزیزم؟  منم جوش زیر پوستی دارم .ادم کرم و پن و این چیزا خریدنم نیستم  ...

بی دردسر نداریم همشون مصیبتن  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی دردسر نداریم همشون مصیبتن    

خب خلاصه بگو چی زدی؟ 

امتحان میکنم 

پوستت عالیه

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
اینننووووووووووو میپرسن اخه؟

ایشششششش

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
بزار عامو میخوام برم😭

برو درستو بخون 😐 عهههه

خب خلاصه بگو چی زدی؟  امتحان میکنم  پوستت عالیه

من جوش شدید داشتم پوستم چربه پن اینا خریدم با اون شستم صورتمو

اینی ک الن ریپلای کردی پرسیده بودن واسه تیرگی زیر چشم واسه اون ویتامین e میزددم

😂😂😂زود میپاکم

بنظرم ملاکت درست بوده اخلااااق مهمه اخلاققققققققق    

شوخی کردم عزیزم مشخصه مرد زندگیه

من جوش شدید داشتم پوستم چربه پن اینا خریدم با اون شستم صورتمو اینی ک الن ریپلای کردی پرسیده بودن وا ...

چه خوب

میشه ویتامین ای بزنم به کل صورتم  

صورتم خیلی تیره سده از بعداز زایمانم

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤