2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 25785 بازدید | 2711 پست
بخدا میترسم گلم اینجا خواننده خاموش زیاد داره و اینکه بایک اسکرین عکسامون میره تو گوشیاشون و سواستفا ...

کاملا حرفت متینه🙏

من ندیده خیلی شمارو دوس دارم ❤

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

من برم درسمو بخونم 😕

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عکسی ک گذاشتی جدیده؟ ینی باردار بودی اونجا؟

نچ نبودم ولی زیاد فرقیم نکردم فقط دیگه ارایش کمتر میکنم عکسام بی حجابه وگر نع یکی دیگشم میزاشتم 😁😁😁جوگیر شدم 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
نچ نبودم ولی زیاد فرقیم نکردم فقط دیگه ارایش کمتر میکنم عکسام بی حجابه وگر نع یکی دیگشم میزاشتم 😁😁 ...

من ندیدم که😢

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
مخالف عکس گذاشتنه 

مخالف نیستم میترسم خب😂😂😂

شوهر غیرتی وحساس منو نمیشناسی منو دار میزنه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نچ نبودم ولی زیاد فرقیم نکردم فقط دیگه ارایش کمتر میکنم عکسام بی حجابه وگر نع یکی دیگشم میزاشتم 😁😁 ...

پیدددددددا کن بزار تولوخداااااااا 

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
يارن الان تاپيك پوستت رو ديدم عزيزم ببين واقعا جواب ميده؟؟؟منم ميخوام امتحان كنم مخصوصا واسه تيرگى ز ...

اوووووو باز مراجعه کنندگان یارن خانم از راه رسیدن   

يارن الان تاپيك پوستت رو ديدم عزيزم ببين واقعا جواب ميده؟؟؟منم ميخوام امتحان كنم مخصوصا واسه تيرگى ز ...

اگ مشکلت پوستت باشه ن هورمونو این چیزات اره عزیزم جواب میده ویتامین e رو هم تو گوگل سرچ کن ببین کلییییی ازش تعریف کردن

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
😁😁😁قسمت نبود والا میترسم 😢

قهرم باهمتون