2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 9 پست

سلام ب همگی عیدتون مبارک باشه

بچه ها من سیکلم 26روزه هست امروز 29روزه ک پریود نشدم دو روز قبل تست زدم مثبت شد امروز صبح با کفش پاشنه بلند رفتم بیرون یه چهار پنج تا انجیر هم خوردم الان نیم ساعتی هست کمر درد حالت پریودی دارم انگار بخوام پریود بشم مشکلی داره؟

عزیزم ادم با پاشنه بلند که انجیر نمیخوره😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ماههاي اولو خيلي بايد مواظب باشي من به خاطر كار زيادم رعايت نكردم پله و...به لكه بيني افتادم الان ٣روزه استراحت مطلقم خيلي خواست باشه 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

سعي كن كفش راحت بپوشي يه كتوني راحت بگير و اصلا پياده روي نكن تا صداي قلب خم و راست نشو كاراي يهويي نكن 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️