دخترم ۴ ماهشه ساعت خوابش به ما عادت کرده نصفه شب میخوابه تا ظهر من با خانواده شوهرم مسافرتم دیشب چون همه زود خوابیدن ما هم رفتیم بخوابیم که بچه بی فراری مبکرد کل روزو خوابیده بود و خوابش نمیومد وگریه میکرد که میخواست بخوابه یهو دیدم خواهر شوهرم به شوهرم کفت با شبشه بچه بیا کارت دارم و برداشته بود بدون اجازه من براش عرق تعتا داغ و نبات داغ درست کرده بود و به شوهرم گفت بهش بده بخوره دل درد داره من خودم شربت کولیک دارم به هر دکتری هم نشون دادم گفتن برای دل درد عالیه همهشون گفتن تا ۶ ماهگی هیچی جز شیر یا شیر خشک نده بهشون هم گفتم من چیزای گیاهی به بچم نمیدم بعد اینو اورد پایین خیلی ناراحت شدم وریختم دور وگفتم به بچه چیزی نمیدم اگه دل درد داشته باشه شربتش هست الانم شوهرم بیدار شد زودتر از من رفت بیذون پرسیدن بهش دادی گفت نه خوابید دیگه ندادم ولی من مبخوام برم بهشون بگم طوریکه بی احترامی هم نباشه و بفهمن دایه مهربانتر از مادر نشن و الکی برای بچم بدون اجازه من چیزی تجویز نکنن چی بگم که بی احترامی هم نشه ؟خودمم باید حرفشو پیش بکشم چون از من نمیپرسن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جوگیر نشو...اتفاقی نیوفتاده که....اونم خواسته کمکت کنه...ی نفس عمیق بکش و خونسردیت را حفظ کن و ی جایی ک موقعش بود بهش بگو دکتر ب من گفته اینجوری حالت تعریفی براش بگو
به خدا اینقدر سختم میشه شبهایی که میدیم اونجا پسرم هم اصلا شیر خشک نمیخوده دقیقا تا خود صبح باید شیر ...
من با تمام سلولهای بدنم درکت میکنم واگذار کن خدا یا یه بار با داد بگو مگه تو حالیت نیست زن حسابی میبینی که سیر میشه تا صبح باید شیرش بدم عمدا میکنی اره به خدا من جات بودم میگفتم چی میخواد بشه مثلا
با بچه ۴ ماهه هیچوقت مسافرت نرید .مگه اینکه تک تک آدمای جمع با شما هماهنگ باشن.وگرنه شما مخل آسایش بنظر میرسین.در ضمن یه بار نه دخالت محسوب میشه نه فاجعه نه مختل کردن روند تربیتی مادر
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند