2777
2789
عنوان

تو سایت اوما اسم بچه دیدم خلیل🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 65 پست

خداب خیلی اسم زشتیه واسه بچه های دهه نودی و 1400.

خلیل😂

من اگر یه دکتر میومد خواستگاریم اسمش خلیل بود زنش نمیشدم😂

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘
اسممد روزیعنی چی؟ مشخصا یه مثال بزن

عزیزم مثلا جدیدو امروزی باشه مثلا به نظرم مثل رایان،آرشام،کیان البته این سلیقه ی منه هااا

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداب خیلی اسم زشتیه واسه بچه های دهه نودی و 1400. خلیل😂 من اگر یه دکتر میومد خواستگاریم اسمش خلیل ...

اصلا خلیل اسم نیست،کدوم امامی اسم بچه ش خلیله؟!

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

اسما سلیقه این اشکالی نداره ک .. اینم ک مردم روی بچشون چ اسمی میزارن به ماربطی نداره ..شما بهترین اسم و واسه بچه هات انتخاب کن . اما ده سال ده با اسم های جدیدی میاد و مد میشه .. همون اسم قدیمی میشه .. فرقی هم نداره چ خلیل باشه یا اسم دیگه

خدایا دوستت دارم !
کوفت و زهرمار چیه؟ درست صحبت کن  

اسم بچه شما بود ببخشید

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

فقط خلیل الله شنیدم که به معنی دوست خدا میشه.

یه معلم داشتیم شییییک و خوشکل اسمش کبری بود اصلا اعتماد به نفس نداشت تا اینکه اسمشو گذاشت ساره😊

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘
خداب خیلی اسم زشتیه واسه بچه های دهه نودی و 1400. خلیل😂 من اگر یه دکتر میومد خواستگاریم اسمش خلیل ...

اسم من قشنکه؟دل آرام 😢😢😢راستش رو بکین 

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)
اسم من قشنکه؟دل آرام 😢😢😢راستش رو بکین 

اره خییییلی قشنگه آرامش میگرم وقتی اسمتو میگم.

هر اسمی باید توی دهه خودش شیک باشه.

من اسمم النازه عاشق اسمم شاید تکراری باشه ومال دهه 70 ولی هنوز اسم زیباییه

بی تربیت شعورو تو خر داری 😂😂😂😂😂

از تربیتت معلومه انتظاری نیست😏

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

هراسمی دوست داری بزار

امایه اسامی هستن یهویی همه گیرمیشن وتوهرمحله وفامیلی چندتامیزارن یهویی هم قطع میشن ودیگه هیچکس نمیزاره

من خودم به شخصه اینجوراسمهارودوست ندارم

امااسامی ائمه که شایددرهرفامیلی زیادبزارن  این خاصیت روندارن که دیگه کسی نزاره همیشه هستن وروی مدبودن

البته اسمهایی مثل سارابهارنگارشهرزادوووهم همین خاصیت رودارن همیشه مردم میزارن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
بی تربیت شعورو تو خر داری 😂😂😂😂😂

عزیزم بنظرم هرکسی یک سلیقه ی داره حالا مثلا شما از اسم خلیل خوشتون نمیاد خب منم خوشم نمیاد ول شاید اینجا یک نفر اسم بچش یا شوهرش یا باباش خلیل باشه ناراحت میشه دیگه گلم 😉😉😉😉😘😘😘🙏🙏🙏🌹🌹

اره خییییلی قشنگه آرامش میگرم وقتی اسمتو میگم. هر اسمی باید توی دهه خودش شیک باشه. من اسمم النازه ...

وای ممنون عزیزم لطف دارین اره الناز هم خیلی قشنگه 😍😍😍خیلی شیکه