2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا

87 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من کمی عفونت قارچی داشتم که دکترم بهم کدم کلوتریمازول رو تجویز کرد به صورت استعمال خارجی 

حالا من خارش نداشتم و سوزشم نداشتم دیشب برای اولین بار استفاده کردم خارش گرفتم شدید چرا ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن روش که نوشته ی جور دیگس دکترم گفت خارجی استفاده کن 

چند وقتته گلم ؟ 

امروز فردا هم ک مطب تعطیله 

ولی برو داروخونه ... ازشون بپرس... اونا میتونن کمکت کنن 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
۲۳ هفته این کرم به جنین آسیب نمیزنه بد نیست 

من خودم 37 هفته رو پر میکنم

منم عفونت قارچی گرفتم ... استعمال داخلی استفاده میکنم 😐

نه جان دل ... نترس ... 

تازه قرص هم میخورم ... 

ب پزشکت ایمان داشته باش 

من سوزش و خارش دارم

من خودم 37 هفته رو پر میکنم منم عفونت قارچی گرفتم ... استعمال داخلی استفاده میکنم 😐 نه جان دل ... ...

ببخشید وقتی فقط ترشحه ولی سوزش و خارش نداری یعنی عفونت نداری دیگه درسته ؟ چون میگن عفونت با سوزش و خارشع 

ببخشید وقتی فقط ترشحه ولی سوزش و خارش نداری یعنی عفونت نداری دیگه درسته ؟ چون میگن عفونت با سوزش و خ ...

نه عزیزم ... 

من سری قبل سوزش و خارش نداشتم ولی ترشح داشتم 

توبارداری همه جوره هر بیماری رو تجربه کردم

دکتر معاینت نکرد ؟ 

سلام بچه هاخوبین انشالله که اونایی که نینی دارن صحیح وسالم نینیشونوبه دنیابیارن واونایی که بچه میخوان زودتربه خواسته دلشون برسن بچه ها شمایه دکترماماآنلاین نمیشناسین که بشه بهش پیام دادآخ پیش خانواده شوهرزندگی میکنم نمیخوام بفهمن بادکترتماس گرفتم وفضولی بکنن ازدکترسایناخواستم مشاوره بگیرم ولی متاسفانه انقضای کارتم گزشته وشوهرم توی یه شهردیگه کارمیکنه طول میکشه که بیاداگه میشناسین لطفابگین بهم