2821
2789
عنوان

خداااا😭😭😭

1688 بازدید | 32 پست

بچه ها چرا اينقد خدا بي تفاوته نسبت ب بندهاش 

يعني خدام تبعيض قاعله ... بچه ها سرزنشم نكنيد ولي ديگه اعتقادي ندارم ... زندگيم جهنمه 

هرچي گريه دعا التماس هيچي ... 

فقط ازش ميخوام سلامتيمو برگردونه ولي دعام و مستجاب نميكنه حس ميكنم الان خوشحاله مريض شدم

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای عزیزم این حرفو نزن   

گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه   ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا  تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤ خدایا پناهم باش 🌸  اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید    برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲  منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸  مرسی   In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم  

خدا از مادر به شما مهربونتره به نظرت خوشحاله که شما مریضی😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

این حرفو نزن، خدا بزرگہ و بہت توجہ دارہ، اگہ دعائی براوردہ نمیشہ، مصلحتی در کارہ

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.

انشاءالله هر مریضی و مشکلی داری رفع بشه فقط توکل کن و تو سختیا مقاوم باش این روزام میگذره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

خدا رو چی دیدی؟

نعوذ بالله بچه ۵ ساله که خوشحال بشه وقتی تو مریضی؟؟؟

هرکه در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهیم...

خداحافظ نی نی سایت .....🚶‍♀️🚶‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️لغو کاربری نمیزنم ولی این کاربری متروکه اس🏚🏚