kamandmiss مدیر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 عنوان خداااا😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 32 پست بچه ها چرا اينقد خدا بي تفاوته نسبت ب بندهاش يعني خدام تبعيض قاعله ... بچه ها سرزنشم نكنيد ولي ديگه اعتقادي ندارم ... زندگيم جهنمه هرچي گريه دعا التماس هيچي ... فقط ازش ميخوام سلامتيمو برگردونه ولي دعام و مستجاب نميكنه حس ميكنم الان خوشحاله مريض شدم منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ... 1399/03/04 | 03:00 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drronak عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 699 مشكلت چيه اگه دوست داري بگو خودم مریضم یه مربضی سخت دو سال بهم کنایه زدن و با حرفاشون دل منو خالی کردن ولی بعد از ۳ بار زیارت امام رضا حاجتمو داد...السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
ghasedakbanafsheh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 6352 يعني تَو اين ١١ سال خوب نشدي ؟ نه خواهر اگه وقت داری تاپیکم رو بخون ،😔😔😔
kamandmiss مدیر استارتر عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 1494 دعا احساس دورنی انسانه و به تلاشتون بستگی داره...ما به شما قول دعا میدیم شما هم به ما قول بدید از ام ... من گردش خونم پايينه ... خونم عفونت داره رسما زندگيمو ازم گرفته ...ي روز تا سر حد مرگم ميرم ... نميتونم از زندگيم هيچ لذت ي ببرم منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...