2777
2789
عنوان

خانمایی ک آمپول دکاپتیل ۰۱ زدن

2666 بازدید | 8 پست

من لترزول خوردم و دوتاهم hmgو ۴ تا سینال اف زدن و فولی ۱۴ ۲۱ داشتم ک دکتر بهم hcgو دکاپپتیل داد..

سوالم اینه ک من هرچی در مورد دکاپپتیل خوندم یا قطع پریود بود یا اینکه ی دکتر تو نی نی بان نوشته بود ک ما این آمپولو واسه اونایی ک قصد بارداری دارن تجویز نمیکنیم..پس استفاده ش برای جیه؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من  تو سیکل آی وی اف دو تارو بازوم تزریق کردم

نگفتن واسه چی.؟ب بازو درد داره؟من دور ناف زدم چون‌روغنیه اولش درد داره

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفتن واسه چی.؟ب بازو درد داره؟من دور ناف زدم چون‌روغنیه اولش درد داره

آره من اون دوره آمپول زیادی تزریق کردم

یه هفته سی تا امپول

هم دورناف هم عضلانی هم بازو

ولی این دکا بنظرم از همه دردناک تر بود

الهی وربی من لی غیرک
آره من اون دوره آمپول زیادی تزریق کردم یه هفته سی تا امپول هم دورناف هم عضلانی هم بازو ولی این دک ...

انشاالله ک جواب بگیری عزیزم..

اگ مشکلی نیست میشه بدونم مشکلتون چی بوده و چندسالتونه.؟

آخه اطلاعی ندارم ک چ گزینه هایی رو آی وی اف میکنن و چ گزیکه هایی رو آی یو آی

من تنبلی تخمدان تخمدان پلی کیستیک ۲۷سالمه

😭😭😭منم تنبلی شدید دارم..با دارو فولیام رشد میکنن..شما چی؟

خیلی غمگینم ۲۳ سالمه میترسم بهم‌بگه کاری از دستم دیگ بر نمیاد برو آی وی اف 😭

😭😭😭منم تنبلی شدید دارم..با دارو فولیام رشد میکنن..شما چی؟ خیلی غمگینم ۲۳ سالمه میترسم بهم‌بگه کا ...

من با داروفولیکول دارم فقط

هرچندتعدادشون زیاده وسایزشون

ولی کیفیت ندارن 

البته من فقط بادارو پریود میشم

ایشالا هرچی صلاحتونه همون بشه

وه به زودی کامتون شیرین شه

الهی وربی من لی غیرک
آره من اون دوره آمپول زیادی تزریق کردم یه هفته سی تا امپول هم دورناف هم عضلانی هم بازو ولی این دک ...

سلام عزیزم شما امپول هتی تخمک سازی رو همزکان با دکا تزریق میکردی؟ اخه همه جا نوشته برای جلوگیری هست ولی من ماه پیش ک روز پنجم پریودیم زدم دقیقا۲۰ روز بعدش پنج روز جلوتر از موعدم بمدت۸ روز پریود شدم و امپول بعدی رو زدم و الان ۳ روز از موعدم گذشته و پریود نشدم میخوام بدونم احتمال بارداری هست؟داروخانه گفت این دارو جلوگیری نیست و ممکنه باردار باشی ولی توی گوکل و نی نی سایت نوشته جلوی بارداری رو میگیره

کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹