2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم

153 بازدید | 8 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4411985/بعد-از-چند-ماه-دوستی-امروز-همو-دیدیم?page=1

اقا این برا دیروزه 

دیشب پیام داد یهویی ک من در مورد آیندمون فکر کردم بنظرم از لحاظ سن و سال و خانوداه اینا مشکل داریم

من کلا کپ کردم حتی چند دقیقه قبلش خیلی خوب با هم حرف زدیم   یهو انتظار نداشتم اینجوری بشه

یهویی بگه جدا شیم بیشتر از این وابسته نشیم   

منم خیلی عادی انگار ن انگار اتفاقی افتاده گفتم باشه خدافظ  

ولی چند دقیقه بعدش ب خودم اومدم بهش پیام دادم ت این مدت ت نمیدونستی مشکل داریم اختلاف سنیمون زیاده؟ هم امروز ک همو دیدیم یادت افتاده این مشکلا رو داریم؟ اونم گف امروز ب این جمع بندی رسیدم 

ت سرم کلی سوال بود ولی خو غرور نذاشت ک چیزی بگم   خدافظ گفتم داشت تایپ میکرد بلاکش کردم ی بارم قبلا از این ادا ها در اورده بود ک مشکل داریم ولی باز اومده بود 

از دیشب کلی گریه کردم حس میکنم کلی بهم توهین شده 

البته توهینم شده همه دلایلش منطقیه ولی انتظار نداشتم یهویی اینجوری بشه 

(من دیروز هر چ میگف سر لجبازی جوابشو میدادم مثلا میگف فلان کارو نکن میگفتم باش همینو انجام میدم  همش فک میکنم برا ایناس ) ولی خو ت این مدت ب اندازه از اخلاقام خبر داشت میدونس چجوریم لج میکنم ولی موقع مهربونیم یادم میره لجبازیام چی بود ... اصلا لج بازیام تظاهره دلم میخاد حرص بدم فقط

اینم بگم خب درست اولین قرار تکیمون بود ولی قبلا همو دیده بودیم اصلا اشناییم با هم قبلا قرار داشتیم ولی  نفره بود (فک نکنید خیلی بد بودم نپسندیده  ...اصلا بدم باشم بالاخره پسندیده ک این همه وقت باهام بوده وقت گذاشته ن؟)

دلم خیلی گرفته از دیشب ک نیس ی بغض گنده ت گلومه جرعتم ندارم گریه کنم نمیخام مامانم چیزی بفهمه فقط دیشب گریه کردم 

هیچ وقت ت عمرم اینجوری نشکسته بودم قشنگ باور کردم شکستن قلبو

خیلی دوسش دارم  

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

میدونم خیلی سخته منم یکی خیلی دوست داشتم الانم دوسش دارم ولی اون نمیخواد بفهمه منم از توضیح دادن دیگه خسته شدم برا همین کلا ولش کردم الان گریه میکنم دلم براش تنگ میشه ولی میدونم ارزش نداره

میدونم خیلی سخته منم یکی خیلی دوست داشتم الانم دوسش دارم ولی اون نمیخواد بفهمه منم از توضیح دادن دیگ ...

ادم فقط نمیتونه با خاطره ها کنار بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.. امضاتم چقدر قشنگه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
    ادم فقط نمیتونه با خاطره ها کنار بیاد

خیلی سخته من هر روز دارم میبینمش ولی باید وانمود کنم که هیچی نیست هرشب دارم گریه میکنم خیلی سخته ای کاش هیچ وقت عاشقش نمیشدم

اصلا مطمعنی زن میخواد قصدش ازدواجه؟بنظر من ک تاپیک قبلیتم خوندم فقط دوس دختر میخواد

حرف از ازدواج و اینا بود اوایل رابطه دیدم هی داره میگه باید زمانش بشه وقت میبره منم سر همین دیگ کلا بیخیال شدم نمیتونستمم ولش کنم فقط موندم بی دلیل بدون قصد

ولی خودش این اخرا در مورد ازدواج حرف میزد در مورد ایندش 

دیروزم ک همو دیدیم حرفاش برا اینده بود  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792