2777
2789

منپیش دکتر آرزو خوانساری نیا عمل کردم خیلی راضیم سبکشون وی (V) سبک وی یک سبک تقریبا جدید و  بسیار خاص و منحصر به فرد ،  که انگار بینی کانتور شده هست ، فاصله لب و بینی زیاد نمیشه و متناسب با اعضای صورت عمل میشه و وجه تمایزش با باقی عمل ها اینه که تو تمام رخ خودشون نشون میده و یه قوس ملایم داره که زیباترش میکنه

خیلی از افراد معروف هم پیش ایشون و به همین سبک عمل کردن مثلا برادر حسین محجوب (هومن محجوب) پیش ایشون عمل کردن

تا آخر فروردین 1402 هم میدونم تخفیف ویژه دارن آدرس مطب : فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244
اینم آدرس سایتشون
اینم پیج اینستاشون

منم لایک کن 

من دوسالی میشه کارای احمدی و دنبال میکنم دوست داشتم باهاش عکل کنم اما همه میگن بده و خرابکاریاش زیاده موندم چکارکنم برادران چقدر میگیره ؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برادران 16 میلیون میگیره و نمیدونم خوبه یا بد

بینی من گوشتیه بینی شمام گوشتیه؟! احمدی باکلینیک ۲۲میشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
یعنی پیش احمدی نرم یحیوی چه طور

من ک کاراشو میبینم خوبن ولی بقیه ازش بد میگن اینجا😢نمیدونم واقعا

عزیزم من که هیچ کدوم از این دکترهای که میگی رو نمیشناسم برای اینکه جراحی هم کنم خیلی دنبال دکتر گشتم به اون صورت یادم نمیاد اسم این دکتر ها رو 

البته من دو سال پیش عمل کردم 

من خودم عزیزم پیش دکتر لیلا ملکی جراحی بینی انجام دادم و الان دو سال هست که از جراحی من میگذره و خداروشکر مشکلی ندارم نه از لحاظ زیبایی و نه تنفسی خیلی دوست دارم فرم بینی مو واقعا خدا خیرش بده با اینکه دکتر جوانیه ولی کارشو بلده و قابل اعتماده 

من خواهر شوهرم عمل بینی انجام داده بینیشم گوشتی بود یعنی جز جاحب بینی های سخت بود کلیبم تحقیق کرد اخه هم میخواست پولیپ بینیشو برداره هم تقریبا حالت عروسکی عمل کنه رفت پپیش دکتر داریوش نادری که مطبش توی پاسدارانه اینقدر بینیش خوب شده که عکسشم گذاشتن توی پیج دکتر منکه خیلی خوشم اومد شبیه این مدلا شده بینیش تبدیل لو لو به هلو