من نمونه کارای دکتر برادران و آرمین اکبری رو دیدم دوست داشتم. تو سبک من بود. توهم برو تو پیجشون ببین و فقط هم به اینستا اکتفا نکن. برو حضوری مطب ببین کاراشون رو
اگه دنبال بهترین جراح بینی در تهران هستی من دکتر سهیل برومند بهت معرفی می کنم. هم خودم و هم خواهرم پیش ایشون عمل کردیم و خداروشکر بعد از حدود 2 سال مشکلی نداریم. من بینی نیمه فانتزی می خواستم و خواهرم بینی طبیعی و دکتر برومند همون فرمی که می خواستیم برامون عمل کرد.
اگر دنبال یک جراح بینی خوب هستید دکتر علیرضا بخشایی کیا یکی از بهترین ها هستند خودم جراحی بینی پیش ایشون انجام دادم و واقعا از نتیجه عمل به شدت راضیم خیلی طبیعی عمل شده.
من خودم برای جراحی بینی رفتم پیش آقای دکتر احمد رهنما تو یوسف آباد واقعا بینیم با این که خیلی سخت بود خیلی خوب شده من که خیلی راضی هستم شماره مطبشم می نویسم اگر خواستید برید پیش ایشون 09103210411
من یک سال و نیم پیش عمل بینی فانتزی کردم پیش دکتر هادی سرمست خیلی از عملم راضیم و بخاطر تجربه و دانش بالای دکتر سرمست نتیجه عالی گرفت از عملم انقد چهرم تغییر کرده هر کی منو می بینه اسم جراحم رو می پرسه
حتما قبل از جراحی بینی تحقیق کن من بعد از کلی تحقیق به دکتر زندی پور رسیدم بعد از جراحی که برای معاینه رفتم با هر کدوم از مراجعه کننده ها صحبت کردم از کیفیت کار خانم دکتر راضی بودن
بینی من به دلیل انحراف تیغه تنفسی علاوه بر مشکل زیبایی، مشکل تنفسی هم برام ایجاد کرده بود. به همین خاطر دکتر جعفرنژاد بهم معرفی کردن و خیلی از نتیجه راضیم. دکتر جعفرنژاد یک جراح فوق العاده با اخلاق و حرفه ای هستن.
جراحی بینی از مدل عمل هایی که حتما باید پیش یه دکتر خوب عمل بشه تا نتیجه خوبی داشته باشه دکتر علی منافی از بهترین جراحان پلاستیک در تهران هستن من خودم پیش ایشون عمل کردم و واقعا از نتیجه راضیم
دکتر داریوش نادری خیلی کارشون عالیه همه ایشون رو می شناسن دکتر با تجربه ای هستن و نمونه کاراشم واقعا خوبه من از نمونه کاراشون خیلی خوشم اومد و رفتم پیششون واسه مشاوره و عمل و مدل فانتزی عمل کردم