2777
2789

۶ خرداد فک کنم

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

باشکاه من بهم پیام داده سانس بندی داره و محدودیت تعداد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز شدن؟؟کجابی

تهران

گفت بعد عید فطر باز میکنن

هر سانس بدنسازی دو ساعت وفقط ۵ نفر تو باشگاهن با ماسک و دستکش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
بدنسازی با ماسک  مگه میشه

چرا نشه مگه با دهنتون وزنه میزنید🤣

من شیرازم باز شده . باشگاه ما هر سانس سه نفر بیشتر راه نمیده باید ماسک یا شیلد بزنی . اولشم تب سنجی و دستکش و اینا من امتحانی یه جلسه رفتم اصلا نمیشه همه توی یه مرحله ای نفس کم میارن ماسک رو در میارن چند دقیقه دوباره میزنن . به نظرم با توجه به فضای بسته باشگاه اصلا نمیتونه ایمن باشه من که دیگه نمیرم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚