2777
2789

۶ خرداد فک کنم

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 

باشکاه من بهم پیام داده سانس بندی داره و محدودیت تعداد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز شدن؟؟کجابی

تهران

گفت بعد عید فطر باز میکنن

هر سانس بدنسازی دو ساعت وفقط ۵ نفر تو باشگاهن با ماسک و دستکش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
بدنسازی با ماسک  مگه میشه

چرا نشه مگه با دهنتون وزنه میزنید🤣

من شیرازم باز شده . باشگاه ما هر سانس سه نفر بیشتر راه نمیده باید ماسک یا شیلد بزنی . اولشم تب سنجی و دستکش و اینا من امتحانی یه جلسه رفتم اصلا نمیشه همه توی یه مرحله ای نفس کم میارن ماسک رو در میارن چند دقیقه دوباره میزنن . به نظرم با توجه به فضای بسته باشگاه اصلا نمیتونه ایمن باشه من که دیگه نمیرم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚