2777
2789
خدا حافظشون باشه.نظامی هستن؟

سلامت باشی بانو

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
بله گلم

منم پدرم نظامی هستن.انشاا... امسال بعد ۳۰ سال خدمت بازنشسته میشن ،نظام خیلی سخته ،به خصوص واسه خانواده ها،خدا اجرتون تون بده 🌺

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

...hayatta her şey kısmet

در زندگی همه چی ب قسمت بستگی داره

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
منم پدرم نظامی هستن.انشاا... امسال بعد ۳۰ سال خدمت بازنشسته میشن ،نظام خیلی سخته ،به خصوص واسه خانوا ...

عمرشون طولانی و باعزت عزیزم

بله سخته واقعا. بخدا هیچوقت یه دل سیر از بودنش لذت نبردم همش تو رفت و آمده الان ۹ روزه که رفته خدا بخواد عید میاد ان شا الله

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
عمرشون طولانی و باعزت عزیزم بله سخته واقعا. بخدا هیچوقت یه دل سیر از بودنش لذت نبردم همش تو رفت و آ ...

ممنونم گلم😘به امید خدا چند سال اول که تموم شه لااقل دیگه ماموریت و اعزام به شهر های دیگه رو ندارن ،اینجوری حداقل از این بابت خیالتون راحت میشه.

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

چه جالب من حوصله شو ندارم. یه ساله میخوام پروفمو عوض کنم وقت نمیکنم (حوصلم نمیکشه) 😂😂😂😂😂😂

حتما پروفتم یه دونه گلِ😂😂😂😂

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷