2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

165 بازدید | 17 پست

پریروز سر یه چیز خیلی پیش پا افتاده با هم دعوامون شد از پریروز با هم سرسنگینیم فرار بود مسافرت هم بریم که البته شوهرم اصرار داشت من علاقه ای به رفتن نداشتم نرفتیم مسافرتش با خواهر و مادرش بوذ اونا فردا میرن قرار بود ما از دیروز بریم بعد دعوامون حرفی از رفتن دیگه نزد فقط گفت نه مسافرت میریم نه میزارم دیگه خودت مادرت بری من دوسنبه ها خونه مامانم با خواهرم میریم اونم منعم کرد و گفت دیگه حق نداری دوشنبه ها که خواهرت هست بری از پریروز خودش همش بیرونه تا احر شب من با بچه تو‌خونه تنهام ۴ ماهشه غر میزنه گریه میکنه کسی نیست کمک حالم باشه شوهرم که لج کرده خودش که خونه نمیاد خونخ مامانمم نمیزاره برم انقدر از وقتی زایمان کردم همش دعوا داریم و هر بار تو دعوا مانع دیددار با خانوادم شده دیگه روم نمیشه به مامانم بگم بازم سر جیز بیخوذی دعوامون شده و نمیزاره پیشت بیام الکی گفتم گلو درد دارم باید خونه بمونم و خودمو قرنطینه کنم از تو خونه موندن خسته شدم فردا هم مامانم اینا میرن شمال بهم گفتن ولی جواب شوهرمو میدونستم گفتم من‌که مریضم به شوهرمم هنوز نگفتم میرن شمال کلا حوصله حرف زدن و بحث دیکه ندارم خسته شدم

الهی عزیزدلم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم با مامانم لجه

خسته شدم از وقتی زایمان کردم از این رو به اون رو شده اخلاقش بد شده همش دنبال قهر و دعواست از بچه سواستفاده میکنه میبینه مامانم اینا دوسش دارن هر وقت دعوا میکنیم نمیزلره برم پیششون خسته شدم از رفتاراش ، میبینه من و خواهرم یهم وابسته ایم همش دنبال اینه مارو از هم جدا کنه نمیدونم چرا این مدلی شده