عکس آخرین کیک تولدتونو بزارید ببینیم مال کی بیشتر لایک میخوره ...خودم امروز تولدم بود میدونم عکس کیکمو ظهر گزاشتم ولی خب چون خیلی دوسش داشتم دوباره میزارم 😂
خدایی هیچ چیزی مث کیک خونگی نمیشه خیلی خوشمزه میشه تو خونه
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍
اینم برا آخرین تولد خودمه(واسه سال قبلم قشنگ تر بود.😅.اون جلوش هم جای دست بچه خواهر شوهرمه😐)
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بار اولت خب اینطوری میشه ....از زیر بهش حرارت نرسیده دوستم
اخه زیرش سوخته بود.وسطش خنیر بود بالاشم که دیدی.
من حس میکنم کشمش ریختم سنگین شد نزاشت پف کنه
گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
اخه زیرش سوخته بود.وسطش خنیر بود بالاشم که دیدی. من حس میکنم کشمش ریختم سنگین شد نزاشت پف کنه
نه به خاطر کشمش نیست ...
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
وااای باریکلا ماشاا...هنرمندی ها ..اون حرف ام ک عکس اول هست بیسکو کیکه ؟
مرسی عزیزم
طرح بیسکو کیک هست ولی نه کیک شکلاتی و کیک پرتقالی هست