2777
2789
عنوان

آیا سقط بوده؟

152 بازدید | 23 پست

سلام خانوما. پری شب پریود شدم و عادی بود تا اینکه ازدیروز عصر دل درد خیلی شدید گرفتم که فقط آرزوی مرگ کردم و با هیچ مسکنی از شیاف دیکلوفناک و قرص ریفن و دوتا مفنامیک و ژلوفن خوب نشد. فقط گریه میکردم. دیشب دردش شدید شد و رفتم دستشویی گلاب به روتون ی لخته خیلی بزرگ دفع شد. لخته گوشتی. نمیدونم جنین بود یا چی بود. اما دیکه دردش ساکت شد. تجربه دارین؟ البته این ماه جستیران مصرف کردم که شاید عوارض اونم باشه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

احتمالش هست 

بيبي بزن اگه هاله انداخت يا مثبت شد يعني سقط كردي

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
احتمالش هست  بيبي بزن اگه هاله انداخت يا مثبت شد يعني سقط كردي

آره ندارم باید بگیرم. خیلی داغونم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یه بار سقط داشتم همینجوری بود حالا مال شما رو نمیدونم 

نمیدونم. بد موقعم هس دکترم نیست تا چهارشنبه. ببینم فردا میتونم ی دکتر پیدا کنم برم پیشش

شاید کیست بوده 

ی ماه پیش سونو دادم کیست نداشتم. فقط تنبلی داشتم

من خودم یه بار سقط داشتم همینجوری بود حالا مال شما رو نمیدونم 

بعدش که دفع شد خونریزیتون کم شد؟

آره ندارم باید بگیرم. خیلی داغونم

امروز حتما بزن چون اگه سقط بوده باشه بتا مياد پايين

البته اينم بگما خونريزي سقط خيلي زياده

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
بعد از اینکه لخته افتاد مثل لوله آب میریخت بعد از یه ساعا شد مثل پریودی اما کمی شدیدتر از پریودی&nbs ...

آهان. من شرمنده میگم ببخشید ولی سحر هم ی لخته دیگه اومد کوچکتر بود ولی خونریزیم نسبت به دیشب کمتر شده.

امروز حتما بزن چون اگه سقط بوده باشه بتا مياد پايين البته اينم بگما خونريزي سقط خيلي زياده

دیروز خونریزیم خیلی زیاد بود اما امروز کمتره. ممنون