2777
2789
عنوان

روز سگی 😑

226 بازدید | 17 پست

اصلا اعصاب ندارم! دیشب کلی به خودم و میز غذا رسیدم شوهرم خیلی دیر اومد و دست خودم نبود انگار کنترل نداشتم و نحس بازی درآوردم. کلی هم بدبخت ناز کشید اما عصبی بودم و دلم میخواست بشینم زار زار گریه کنم. 

الانم برخلاف همیشه که 7 صبح بیدار بودم ده و نیم بیدار شدم و باز همون حالت شب. شوهرمم قرار بود با دوستاش بره خارج از شهر باغشون، اصرار کرد بیا نرفتم و بی نهایت تلخ بازی درآوردم. بعد که رفت نشستم تا الان گریه کردم!!! جالبه خودم متوجهم کارم زشت و بی سبب هست اما نمیتونم کنترل کنم. 

از کتاب درسی هام متنفرم! از کارای خونه هم همینطور. 

همشون تلنبار شدن روهم. فقط دلم میخواد بخوابم! یا برم حموم بشینم گریه کنم. نمیدونم چمه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلت پره واسه همین نمیتونی درست رفتار کنی

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
نمیدونم. ممکنه 

حداقل یه ورق کاغذ بردار حرفاتو توش بنویس سبک شی.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی