2789
عنوان

طلاق

235 بازدید | 16 پست

سلام، من میخام طلاق بگیرم، خودش تا چیزی میشد مدام میگفت طلاق بگیر الان کلا زده زیر حرفاش 15روز رفت خبری ازش نشد، منم حای طلاق نگفتم، مامانم بهش زنگ زد گفت عقد نامه رو ک به بهانه وام بردی و نگرفتی بیار، تکلیفتو روش کن، گفت تکلیف من روشنه فک کردین زرنگین رفتم پیش وکیل میتونم نزارم 20سال شوهر کنه، شماها کی هستین هیچی ندارین، دخترت دیوونس همش عصبی میشه، برا پول اینطور میکنین برین دادگاه من ک پول نمیدم، توافقیم مگر اینکه من بخام سکم نمیدم،، الانم همش پیام میده ب خودم پول بهت میدم طلاق نمیدم،،جوابش ندادم،، اما من طلاق میخام چیکار کنم، خانوادشم کامل در جریان اما هیچ خبری نیست

فکر نکنم دوس داشته باشه طلاقت بده

ما تا طلاق پیش رفتیم ولی اشتی کردیم 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه تعادل رواني نداره مردك

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خانمي يه طرفه قاضي نرو. تو دوسش نداشتي و به قول خودت زوري بوده ازدواجت. من و تو هم جنسيم.  راه به راه تو همه تايپيكات گفتي كه شوهرم ميگه زود عصبي ميشي. عزيزم ميدوني چرا؟؟؟ تا شوهرت قدم از قدم برميداره ولي چون دوسش نداري، هرحركتيش تو رو عصبي ميكنه. 

قبول كن شوهرت عيب نداره و اين تويي كه دوسش نداري و اونم اينو فهميده ، ناراحتي هردوتون اينحوري داره بروز ميكنه.

جالبه کسی بهت حق نمیده بی احترامی شوهرت نمیبینن

برو تايپيكاش رو بخون متوجه ميشي درد استارتر چيه.

استارتر شروع داستان بي احتراميش رو از اون جايي كه ازدواج كرده ولي دوسش نداره و هنوزممم نتونسته كنار بياد و هي داره با عناوين مخالف نشون ميده رقم زده. 

پست اول یه طوری نوشتی فکر کردم مشکل از شوهرته. ولی با پست دوستمون متوجه شدم مشکل از خودته. کارِت اصلا درست نیست. آدم که بی‌دلیل زندگیشو به هم نمیزنه! وقتی بری با یکی زندگی کنی که خودت دوستش داری ولی اون دوستت نداره، اون وقت میگی کاش قلم پام میشکست نمیرفتم از فلانی طلاق بگیرم...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
پست اول یه طوری نوشتی فکر کردم مشکل از شوهرته. ولی با پست دوستمون متوجه شدم مشکل از خودته. کارِت اصل ...

اصلا من اسمی از طلاق نبرده بودم، اون بود ک راه ب راه میگفت، سر هر موضوعی پیچ ماشبنش شل میشد میگفت، الانم غروب زنگ زده هر چی از دهنش دراومد ب خانوادم گفت شماها گدایین هیچ ندارین فک کردین کی هستین، ادنان ک رفت پیش وکیل ن من