2777
2789

سوال منم هست.من ده روزه به بچم میدم.ببلاک میدادم خیلی خوب بود ولی دیگه نفخ میکرد بردم دکتر تشخیص حساسیت به پروتئین گاوی و رفلاکس داد و سیمیلاک کامفورت داد.الانم همش نفخ داره.نمیدونم شیر خوبیه یا نه

سوال منم هست.من ده روزه به بچم میدم.ببلاک میدادم خیلی خوب بود ولی دیگه نفخ میکرد بردم دکتر تشخیص حسا ...

چند ماهشه بچت؟! من دختر خالم به بچش سیمیلاک ای کیو بلاس میده میگه عالیه کلی پروتئین داره اگه بچت پایین ۳ ماهه نفخ و کولیک رفلاکس اینا عادیه شرط اینه سنگین نباشه براش یبوست بشه 

شنیدم امپولایی هست ضد حساسیت 

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره شنیدم میگن کامفورت ضد نفخه ولی بد مزس؟! بچه قبولش نمیکنه و وزن نمیبره بالا

پسرم اوایل نمیخورد ولی الان عادت کرده به مزه ش.خدا کنه بهش وزن بده چون وزنش کمه.البته دکترش بهم گفت بعد واکسنش غذا کمکیشو شروع کن.الانا بچه ها خیلی عجیب شدن.رفلاکس و کولیک و حساسیت به پروتئین گاویو.این چیزا قبلنا نبود.بچه های الان خیلی سخت شدن

پسرم اوایل نمیخورد ولی الان عادت کرده به مزه ش.خدا کنه بهش وزن بده چون وزنش کمه.البته دکترش بهم گفت ...

اره والا چی بگم شیرمم براش کافی نیست سینمو نمیگیره بدبختی

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️
اره والا چی بگم شیرمم براش کافی نیست سینمو نمیگیره بدبختی

بچه منم کلن یه ماه شیرمو خورد.شیر من خیلی کم بود و در نهایت از بس استرس داشتم خشک شد.شما هم تلاشتو بکن شیرت زیاد بشه و بچت بخوره اگه نشد غصه نخور از قصد که نمیخوایی ندی.من اوایل همش گریه میکردم که چرا شیرم کمه و بچه سیر نمیشه ولی واقعا من مقصر نبودم.اگه سیر نمیشه براش بدوش بده بخوره.خودت چیزای مقوی بخور شیرت سنگین بشه

چند ماهشه بچت؟! من دختر خالم به بچش سیمیلاک ای کیو بلاس میده میگه عالیه کلی پروتئین داره اگه بچت پای ...

اره منم همینو قیمت دارم میگیرم

نی نی من مرداد بدنیا میاد

نواهرمم اینو میداد عالی بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم