2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 82 پست
گوشیش رمز نیست آیفونه با لمس باز میشه

خب پ چ بهتر شب ک خواب خوابه گوشیشو بزن ب انگشتش خیلی راحت 

اولش با محبت دستشو آزاد کن 

ولی باز کردن یکم درد سر داره همون خودتو بخاب بزن ببین ب کی پیام میده بهتر همس  بعدم بقاپ  ازش و بگو بهش دیدی با کیه 

زودتر جلوشونو بگیر نذار زندگیت از بین بره

نمیتونم با شوهری که با همه نداریهاو بدبختیهاش سر کردمو حالا داریم زندگیمون یه کم مرفه میشه زندگی کنم ...

عزیزدلم هیچکسی نمیتونه و نمیخواد این اتفاق براش بیفته 

ولی امان از بی فکری و هرزگی و تنوع طلبی و خودخواهی یه نفر که باعث میشه همچین غلطی کنه

فقط زرنگ باش باید بتونی آرامش خودت حفظ کنی باید بتونی اگه چیزی هست معلومش کنی ولی نه با دادو بیداد و گیر دادن باید حواست جمع کنی خیلی بیشتراز قبل و اگه چیزی حس کردی سریع به زبون نیاری باید سرنخ بگیری تا به تهش برسی 

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه با لمس اثر انگشته

خب دیگه

جای انگشتش میمونه

توی نور معلومه

البته باید قبل از لمس،گوشی یکم تمیز باشه

من یادمه یه مدت بابام برام نت نمیخرید میگفت دزس نمیخونی اونوقت😂

بعد منو به نت خودشم وصل نمیکرد و رمز گوشیشو به من نمیگفت

منم توی نور جای انگشتشو دیدم و رمزو فهمیدم

چند بار پیش اومده برام😂😂😂

نه با لمس اثر انگشته

اون الان فکر میکنه به خاطر گوشیش که لمسیه دیگه هیچ جوره لو نمیره 

شما هم که آروم باشی یه اعتماد به نفس کاذبی میگیره همچین خودش لو بده

وایسا فقط وحواست حسابی جمع کن به بیرون رفتناش به تماساش به پیام دادناش ولی همه به صورت نامحسوس

دور از جونت بزار فکر کنه گیجی بهش اعتماد صد داری همچین خودش گند بزنه

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

اگه فهمیدم خیانت میکنه بعدش چیکار کنم

اگه خدای نکرده برات صد در صد آشکار شد باید بفهمی طرفش کیه اگه همون دختر داییت بود که از هستی دختر داییت ساقط کن یعنی دهنش سرویس کن و ایضا شوهرت

ولی اگه غیر بود باید ببینی زن متاهله زن بیوست دختره هرکدوم یه جوره

ولی باید شوهرت جمع کنی و نباید به این آسونی زندگی که اینهمه براش زحمت کشیدی رو وا بدی مخصوصا به خاطر بچت 

اگر هم تو این زندگی بمونم یعنی میتونم به حالت قبلی برگردم?

من نمیتونم به شما بگم بمون چون این زندگی شماست باید ببینی میتونی کنار بیای ؟؟؟ببینی چی برات اولویته؟؟شما بچه داری مسئول بچتم هستی !!!خیانت هیچ توجیحی نداره و اگه بمونی بزرگی کردی 

بعدشم که میگی یعنی آدم قبل میشم باز هم بستگی داره!!!

نمیتونی همون فرداش برگردی مثل قبل !!زمان میبره و شرایط داره !!شوهرت جبران کنه یا نکنه !!احساسی که به شوهرت داری چجوری و جقدره!!!وهزارتا چیز دیگه