2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 82 پست
چیکار کنم ثابتش کنم?

ثابت کنی که چی بشه عزیزم؟

بعدش رو میشه بگی؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خر بودم الان پشیمونم چون فقط از روی پرینت معلوم میشه که با کی در تماس بوده چون همشو تا الان پاک کرده ...

به نظرم فعلا سوتي نده تابلو بازي در نيار شك نكنه كه مخفي بازي در بياره اگه تو فاز  خيانت اين چند وقت دوباره يه سوتي شوهرت  ميده خفتش كن 

hair coloris ~ hair keratin 
عزیزم ذهنت رو خراب نکن اون اگه بخواد کاری کنه پیش تو نمیشینه که پیام بده بیرون این کارارو میکنه به ط ...

چند وقت پیش یکی بهم گفت مواظب شوهرت باش داره تو جمع با دختر داییت همو نگا میکنن باور نکردم.دیشب خونه همون داییم دعوت بودیم کپکش خروس میخوند زیر نظرش گرفتم دقیقا رفته بود روبه روی آشپزخونه نشسته بود از وقتی هم اومدیم خونه یه بند گوشیش دستش بود

حس یک زن هیچوقت بهش دروغ نمیگه متاسفانه...اگر چیزی نباشه بی درد سر رمزشو میده

من نگفتم حسش اشتباه گفتم انشالله که اشتباه باشه یا باهمین اتفاق تمومش کنه بره

بعدم وقتی مدرکی نداره دست و پای الکی زدن فایده نداره

والا با قطعیت میفهمند خانوما مرده میزنه زیرش و پررو بازی در میاره حالا ایشون هنوز هیچی دستش نیست هرچی هم بیشتر پیله کنه اون زرنگ تر میشه باید بزنه به بیخیالی که اون خیالش راحت بشه خودش لو بده

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

ثابت کنی که چی بشه عزیزم؟ بعدش رو میشه بگی؟

نمیتونم با شوهری که با همه نداریهاو بدبختیهاش سر کردمو حالا داریم زندگیمون یه کم مرفه میشه زندگی کنم .من نمیتونم اون لحظه هارو فراموش کنم اماالان یه بچه دارم

چند وقت پیش یکی بهم گفت مواظب شوهرت باش داره تو جمع با دختر داییت همو نگا میکنن باور نکردم.دیشب خونه ...

آروم باش و شب دوباره خودت رو بخاب بزن برو نزدیکتر و بغلش کن بخاب بیخودی ام صدا خناسه خفیف بده ک فک کنه خابی 

بعدش ببین چ میکنه پیام ب کی میده اینجوری واضح اصرار کنی همه پیاموشو  پاک میکنه 

شده ب یه بهونه ای حمومیش کن ک مجبور شه بره  حموم رمزش رو ک دیدی باز کن ببین

ببخشید استارتر بابام حالش بده دعاش میکنید  ازته دلم براتون دعا میکنم الان که دلم شکسته آرزومی ...

منم دلشکستم برا بابام که دوماهه بیمارستانه من براش دعا کردم توام برا بابای من دعا کن