2777
2789
عنوان

بدون شرح........♤♤♤♤♧

375 بازدید | 41 پست

♡♡♡♡

لج کرد راشو از من کج کرد

منو ساده فرض کرد درد منم اینه

ساده ست یکی توو دنیاش هست

کسی که دلدادس عیبو نمیبینه

دنیامونو بارون زده بارونِ غم زده

هرجا هستی برس حالم خیلی بده

دنیامونو بارون زده هرکی زخمی زده

از دست این آدما حالم خیلی بده

دلم برات لک زده

منم همون دیوونه ی ردی زدی تو عاشقش کردی

میخای بری که چی شه

بیا جمعش کن این بازیو منم به موندنت راضیو

ولی حیف که میخوامو نمیشه

لج کرد راشو از من کج کرد

منو ساده فرض کرد درد منم اینه

ساده ست یکی توو دنیاش هست

کسی که دلدادس عیبو نمیبینه

دنیامونو بارون زده بارونِ غم زده

هرجا هستی برس حالم خیلی بده

دنیامونو بارون زده هرکی زخمی زده

از دست این آدما حالم خیلی بده

دلم برات لک زده

🖤☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ياد بدبختيام افتادم باز 😭😭😭😭

ببخشید واقعا قصد نداشتم ناراحتتون کنم عذر میخوام 🙏🙏🍁🤕🤕🤕

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
دیدم فضا سنگینه اینو گذاشتم آروم شیم 🤚🤚🤚🤚

ممنونم سپاس🙏🍁

دلم براش تنگ شد😔😑😕

🤕🤕🤕😔

دیدم فضا سنگینه اینو گذاشتم آروم شیم 🤚🤚🤚🤚

عزیزی♥️

اینا الکی غصه میخورن 

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔