2777
2789
عنوان

بدون شرح........♤♤♤♤♧

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست

بوسیدن تو برای من ممنوع است
آغوش تو..آه مطلقن ممنوع است

بگذار که با عشق بمیرم نه گناه
تدفین جنازه با لجن ممنوع است

عشقست که ما در دل هم خاک شویم
آنجا که ورود گورکن ممنوع است

طاوس قشنگم! تو برو غصه نخور
پرواز برای کرگدن ممنوع است

بانو چه کنم جبر جهان می گو ید:
عشق دو نفر در دل زن ممنوع است

تو پاکترین فرشته ای گریه نکن
در ذات تو آلوده شدن ممنوع است

باشد که بهشت ما به هم بر بخوریم
در حادثه ای که پیرهن ممنوع است

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوسیدن تو برای من ممنوع است آغوش تو..آه مطلقن ممنوع است بگذار که با عشق بمیرم نه گناه تدفین جنازه ب ...

سلام خوبین؟🙏

👌👌👌👌 بسیار زیبا و عالی بود متشکرم سپاس🙏🍁

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!

تمیز و شیک و خوشگل خودکشی کرد

خدایی از ته دل خودکشی کرد

من از زیبایی ات گفتم به دریا

نهنگی زد به ساحل خودکشی کرد

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)
چی بگم بالاخره مشکلات زیاده ولی باید روحیه تو حفظ کنی و قوی بمونی و ادامه بدی 💪💪💪💙💙💙💙

بله عزیزم ♥️♥️♥️♥️

خدا دل همه رو آروم کنه 

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                
سلام خوبین؟🙏 👌👌👌👌 بسیار زیبا و عالی بود متشکرم سپاس🙏🍁

سلام ممنون🌹لطف دارین

اگر چه دائمن آواره هستم

حسابی بیکس وبیچاره هستم

ولی ممنونم از لطف خداوند

که با تو اهل یک سیاره هستم

سلام ممنون🌹لطف دارین

خواهش میکنم اختیار دارید 🙏

ببخشید شما اسمتون نازلی نبود مگه تو تاپیک شعر  بودین؟؟

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
خواهش میکنم اختیار دارید 🙏 ببخشید شما اسمتون نازلی نبود مگه تو تاپیک شعر  بودین؟؟

خیر

غرورت را زمین زد امتحانت کرد ؟ چیزی نیست

تو را از برج عاجت بر زمین آورد؟ چیزی نیست

برای قطره ی باران تکامل یعنی افتادن

پدر می گوید افتادن برای مرد چیزی نیست

زمستان دایه ی چادر سفید سبزه و گل هاست

نترس ای جرئت رویش! هوای سرد چیزی نیست

همیشه شیر می ماند دل شیری که می داند

اگر از اقتضای گله هم شد طرد چیزی نیست

عذاب زنده بودن را تحمل می کنم با تو

بیا افیون چشمانت که باشد درد چیزی نیست

خیر

عذر میخوام واقعا شرمنده عکس پروفایلتون یکی بود یه لحظا اشتباه گرفتم شمارو با نازلی خانوم میبخشید 🙏🙏🙏🍁

عذر میخوام واقعا شرمنده عکس پروفایلتون یکی بود یه لحظا اشتباه گرفتم شمارو با نازلی خانوم میبخشید 🙏 ...

خواهش می کنم اشکالی نداره🌹🙏

گرگ هنگام خواب درکنار هم نوعانش با یک چشم باز میخوابد... شاید گرگ معنی رفاقت را فهمیده باشد.

خواهش می کنم اشکالی نداره🌹🙏

ممنونم واقعا سپاس🙏🙏🍁