2777
2789
واقعا اگر مژگان منتظر این بود یه پیامی نمیداذ

بابا مژگان تا الان ازدواج کرده فکر کنم😂تازه طرز فکراشون احتمالا زمین تا اسمون فرق کرده.جواد خل و چل میخواست بره پیشش بگیرتش😂نمیگفت این بعد این همه سال خبحتما دگ اون ادم قبلی نیست دگ .

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میدونید من حس میکنم اخرش چی میشه؟

هواپیمایی ک زدن همه توش نخبه بودن اخرش اینا مثلا توی اون هواپیما بودن 🤔

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
به نظرتون مژگان جی میشه؟؟

میادش.اسمشو مینویسه تو تیتراز.حدیث چهره پرداز

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
اسمشم میزارن سعید

خخخخخ👍👍👍👍

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
کدوما؟؟

وا هواپیمایی ک بعد سردار سلیمانی زدن ک توش همه نخبه بودن داشتن میرفتن کاندا

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
وا هواپیمایی ک بعد سردار سلیمانی زدن ک توش همه نخبه بودن داشتن میرفتن کاندا

این فیلم مثلا مال سال۹۱ هستش

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
نه از بازیگرای فیلم

خوب جواد و مسعود 

چون اول تیتراژ پایان هواپیما نشان میده ک داره بلند میشه. حس میکنم ک اخرش اون هواپیمایی هست ک زدن اینا هم توش هستن مسعود وجواد و شایدم مرضیه 

خوب جواد و مسعود  چون اول تیتراژ پایان هواپیما نشان میده ک داره بلند میشه. حس میکنم ک اخرش اون ...

این همون هواپیماییه که امشب نشون داد تینا باهاش رفت شانگهای

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم