2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کجا دیدی؟! اگه داریش بفرستش

تواینستا دیدم متاسفانه یادم رفت ذخیرش کنم

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4390232/سوتی-ضایع-سریال-بچه-مهندس

اینوببیبن چندروز قبل مرگ سعید تواینستادیدمش باچندتای دیگه که اونارویادم رفت ذخیره کنم

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
به نظرتون مژگان جی میشه؟؟

جواد خیلی اسگله اگه پاشه ازینجا به خاطر مژگان بره خارج.اصلا کدوم خنگی تو 20 و خورده ای سالگی عشق بچگی و نوجوونیشو یادش میمونه؟جواد باید از گذشتش با مژگان خجالت زده میشد و میخندید به اون روزا نه اینکه عین اسگلا بخواد به خاطر اون پاشه بره اون سره دنیا😐مثل اینکه هرچی بزرگتر شده خل تر شده😂اصلا شاید مژگان اونور ازدواج کرده بچم داره😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
تو فیلم مثلا خواستن اینو بگن ک عشق و عاشقی بد و اَخه و ازدواج سنتی خوبه..مرده شور اته فیلمشونو ببرن

نه جواد و مرضیه هم دانشگاهی بودن همو میشناختن.ازدواجشون سنتی نمیشه که بعدشم عشقی که از دوره کودکی و نوجوونی مونده باشه چیه اخه ادم خندش میگیره.باز اگه با هم بزرگ شده بودن و زیاد همدیگه رو میدیدن یه چیزی.اگه با مژگان ازدواج کنه خیلیی مسخرست.فکر کن یه بچه 6 ساله بود عاشق مژگان شد یه مدت با هم یه جا زندگی میکردن دیگه ندیدش تااا چند سال دیگش.دختره رفت اون سره دنیا پسره بازم ندیدش تاااا وقتی که بزرگ شد و یه مرده کامل شد😐اون عشق برا دورانه بچگی بوده خیلی مسخرست اگه ادامه پیدا کنه 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
یعنی تو نمیخوای جواد با مرضیه ازدواج کنه؟؟

چرا بابا اتفاقا راضیم😁ولی خب بدم میاد فیلم از قبل ماجراش لو بره