momamor مدیر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 448 عنوان بچه مهندس ۳ | مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 97 پست یعنی قاسم درسش رو ول کرد دیگه نمیاد؟؟ 1399/03/02 | 04:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 این فیلم مثلا مال سال۹۱ هستش عه واقعا🤔 کجا گفتش من متوجه نشدم ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14592 میدونید من حس میکنم اخرش چی میشه؟ هواپیمایی ک زدن همه توش نخبه بودن اخرش اینا مثلا توی اون هواپیما ... نه بابا صدسال نمیان همچین موردی رو توی فیلم بذارن مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
momamor مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 448 خوب جواد و مسعود چون اول تیتراژ پایان هواپیما نشان میده ک داره بلند میشه. حس میکنم ک اخرش اون ... وای نگو
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 نه بابا صدسال نمیان همچین موردی رو توی فیلم بذارن ولی خوب میشد این جواد ک همش جیگر ادم رو کباب میکنه این بود قشنگ همه جیگرا میسوخت😭 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
momamor مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 448 ولی خوب میشد این جواد ک همش جیگر ادم رو کباب میکنه این بود قشنگ همه جیگرا میسوخت😭 اگر جواد بمیره من فکر کنم دو روز گریه میکنم
گروت عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 4476 عه واقعا🤔 کجا گفتش من متوجه نشدم من تی اینستا پیج رسمی سریال رو فالو کردم ادمینش گفت i'm in the dark🥀 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14592 ولی خوب میشد این جواد ک همش جیگر ادم رو کباب میکنه این بود قشنگ همه جیگرا میسوخت😭 یه پا احسان علیخانی هستی برای خودتا مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 اگر جواد بمیره من فکر کنم دو روز گریه میکنم یعنی این حرف میزنه من گریم میگیره خیلی گریه کردم با این فیلم ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
momamor مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 448 من تی اینستا پیج رسمی سریال رو فالو کردم ادمینش گفت اره معلومه دیگه
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 یه پا احسان علیخانی هستی برای خودتا از بس ک دوسش دارم..فکر کنم چون تولدمون هم نزدیک هم هست بی تاثیر نیست❤🤩 ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
momamor مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 448 یعنی این حرف میزنه من گریم میگیره خیلی گریه کردم با این فیلم منم
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14592 میدونید من حس میکنم اخرش چی میشه؟ هواپیمایی ک زدن همه توش نخبه بودن اخرش اینا مثلا توی اون هواپیما ... تازه عزیزم این فیلم زمانش مربوط میشه به سال91-92 اینا مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بانوز عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 14592 از بس ک دوسش دارم..فکر کنم چون تولدمون هم نزدیک هم هست بی تاثیر نیست❤🤩 مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
momamor مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 448 تازه عزیزم این فیلم زمانش مربوط میشه به سال91-92 اینا بله درسته👍🏻