2777
2789
ایرانی😁😁😁 تو تهران زندگی میکنم

هوم حس کزدم اشناییم ولی نیستیم😀

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
گفتم نود درصد . رنگ چشم سبز قبول یکم تیزه . یا چون تو ایران کم هست حالت عادی نداره برامون 

حالت عادی نداره؟؟مگه شاخ و دم دارن!!!!

همه ایناییم ک رابرا لنز میزارن و کلی میمالن که بور بشن منم😊

زیباترین بازیگرای هالیوود بور و چشم رنگی هستن همونا ک عکسشون رو توپروفایل خیلیاتون میبینم😄

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوردا رو ببینید 90درصد اینجورین بچه دختر عممه

خیلی خوشگله . ماشالا. ولی واقعا زیبایی نژادی نیس به نظرمن کوردا برتری ای بر بقیه ندارن چون اطرافم هرچی کرد دیدم خوب نبودن اصلا هم قد بلند نبودن خخخخ اخه میگن کردا قد بلندن 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
کوردا رو ببینید 90درصد اینجورین بچه دختر عممه

چ قشنگه

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
حالت عادی نداره؟؟مگه شاخ و دم دارن!!!! همه ایناییم ک رابرا لنز میزارن و کلی میمالن که بور بشن منم😊 ...

خخخخخخ جبهه نگیر عزیزم . هرکس نظری داره از نظر من نود درصدشون خوب نیستن من فقط منظرمو گفتم نگفتم قطعا اینجوریه ک 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من دخترعموم چشم رنگیه خودشم شوهرشم دخترشم ولی الانم با قاطعیت میگه فقط چشم تیره جذابه  ما تو خ ...

دخترعموت لابد اعتماد ب نفسش صفره قرار نیس همه مث ایشون فک کنن

ممنون گلم

😍این باید مشهور میشد 

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
واقعا نظرت اینه که حسودم؟؟؟؟ چی بگم ولی با دید حسادت نگاه نکردم هیچ وقت کم پیش میاد چشم سبز خوشگل با ...

من از چشم رنگیا میترسم دست خوددم نیست

واقعا نمیتونم ارتباط برقرار کنم 

مور مورم میشه...

چشم مشکی زیباترین افریده خداست

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
خخخخخخ جبهه نگیر عزیزم . هرکس نظری داره از نظر من نود درصدشون خوب نیستن من فقط منظرمو گفتم نگفتم قطع ...

من تو شهریم ک اکثر مردا و زنا عاشق چشم رنگی و پوست سفیدن. واسه همین نظرات یکم عجیب اومد برام. موفق باشی

خیلی خوشگله . ماشالا. ولی واقعا زیبایی نژادی نیس به نظرمن کوردا برتری ای بر بقیه ندارن چون اطرافم هر ...

مگه بوری نشانه برتری؟

ایا من اینو گفتم؟

قد ژنتیکه

من خودمم متوسطم

میگم سمت ما پررررررره از ادمای اینجوری و اصالتمون رو گفتم 

زود_قضاوت_نکنیم#  

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست