2777
2789
دخترعموت لابد اعتماد ب نفسش صفره قرار نیس همه مث ایشون فک کنن

اتفاقا خیلی اعتماد به نفس داره ولی نظرمونو گفتم 

گفتم که خیلی جذابه اصلت مثل رمانان لامصبا ولی خب اعتقادش اینه که تیره خیلی جذاب تر از بوره 

ولی پست تو یه جوری بود که انگار همه باید مثل شما فک کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از چشم رنگیا میترسم دست خوددم نیست واقعا نمیتونم ارتباط برقرار کنم  مور مورم میشه... چشم ...

وای منم دقیقا همینطوری ام نمیدونم چرا . ولی این دختره ک اون خانوم گذاشت خیلی نااااز بود 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من از چشم رنگیا میترسم دست خوددم نیست واقعا نمیتونم ارتباط برقرار کنم  مور مورم میشه... چشم ...

با احترام به چش ابیا و چش سبزا منم حس میکنم خیلی مارموزن 😯

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

داره کم کم بوی نژاد پرستی بلند میشه😂

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
اتفاقا خیلی اعتماد به نفس داره ولی نظرمونو گفتم  گفتم که خیلی جذابه اصلت مثل رمانان لامصبا ولی ...

من کجا گفتم همه مث من فک کنن؟؟؟؟؟ 

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
حالت عادی نداره؟؟مگه شاخ و دم دارن!!!! همه ایناییم ک رابرا لنز میزارن و کلی میمالن که بور بشن منم😊 ...

تا عقد میکنن بدو یه لنز رنگی و ی رنگ مو زززززززرد 

بگذریم خواهر همه اونا توریستن فقط

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
مگه بوری نشانه برتری؟ ایا من اینو گفتم؟ قد ژنتیکه من خودمم متوسطم میگم سمت ما پررررررره از ادمای ...

قضاوتش کجا بود بابا . گفتم بقیه میگن نگفتم شما میگی . 

منم خودم کردم ولی اینجوری ک میگن همشون قد بلندن نیست . البته خودم قد بلندمااا خخخخ

امید زندگیم دوقلوهام😍 

چرا اینقد حرص میزنید بابا اخرش هممون تو گور میخوابیم هیچیم ازمون نمیمونه زیباییم همه یادشون میره رو شخصیتتون کار کنید یه زن قوی و مستقل بشید این خاص ترین ویژگی یه زنه

مامان منم بد میاد میگ شبیه گربه ن ولی من دوس دارم

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز