2777
2789
اره خیلی بد بود ولی زیاد مهم نیست یه چیز گفته. باید باهاش بحرفم

:( میدونی ایرانیا چون بور و چشم رنگی کمه اینا قشنگ میبینن در حالی ک خارج مو و چشم مشکی  میپسندن بیا بریم خارج😂

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا نظرت اینه که حسودم؟؟؟؟ چی بگم ولی با دید حسادت نگاه نکردم هیچ وقت کم پیش میاد چشم سبز خوشگل با ...

داداش من چشاش سبزه بخدا دخترا براش سرودست میشکونن توفامیل شوهرم خیلیا شمارشو خواستن. زیبایی هیچ ربطی ب رنگ چشم نداره. و هیچ وقت رنگ چشم تیره ب رنگ چشم روشن برتری نداره. خیلی عجیبه برام ک انقد بااطمینان میگید چشم سبزا قشنگ نیستن. مگه زیباییو رنگ چشم تعیین میکنه؟؟؟

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
نه اتفاقا آقایون اصلا اهمیت نمیدن مردا بیشتر زنی رو دوست دارن که بهش اقتدار بده حالا اون لحظه های او ...

اگه زیبایی برا مردا مهم نبود زنا ن ارایش میکردن ن عمل

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
نصف خانوما اینجا تاپیک میزنن میگن کی از همه زیباتره میگن ضحا سسسسسسسسفید بود چش ابی درصورتیکه شاید 9 ...

حالا یچیز میگم قصد بی احترامی ندارم ولی اکثر ایرانیا ندید پدید هستن واسه همینه تا یه چش رنگی میبینن هول میشن و واسه اروپاییا برعکس این قضیه

داداش من چشاش سبزه بخدا دخترا براش سرودست میشکونن توفامیل شوهرم خیلیا شمارشو خواستن. زیبایی هیچ ربطی ...

گفتم نود درصد . رنگ چشم سبز قبول یکم تیزه . یا چون تو ایران کم هست حالت عادی نداره برامون 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
آره دقیقا . پایه ام بریم خخخخ 

اینجا دیگ جای موندن نیس😂🚶🏃

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
داداش من چشاش سبزه بخدا دخترا براش سرودست میشکونن توفامیل شوهرم خیلیا شمارشو خواستن. زیبایی هیچ ربطی ...

من دخترعموم چشم رنگیه خودشم شوهرشم دخترشم ولی الانم با قاطعیت میگه فقط چشم تیره جذابه 

ما تو خانواده چشم رنگی زیاد داریم و البته همه اشون جذابن ولی از نظر اکقرمون قیافه شرقی یه چیز دیگه اس