2777
2789
عنوان

سهام عدالت

209 بازدید | 26 پست

سلام بچه سهامم ۱ میلیونه ۳۰ درصدش قیمتش چقدمیشه

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
۱۰۰۰۰۰۰×۳۰=۳۰۰۰۰۰۰۰÷۱۰۰=۳۰۰۰۰۰ ۳۰۰هزارتومان

مطمئنی

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ارزش سهام شما حدودا 17میلیون میشه ک حدودا 30درصدش 5میلیون میشه

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
عزیزم ارزش سهام شما حدودا 17میلیون میشه ک حدودا 30درصدش 5میلیون میشه

برای فروشش کجابایدبرم

برای فروشش کجابایدبرم

عزیزم صفحه 98 تاپیک یه عکس گذاشتم ک نوشته چیکارباید بکنی هم از بورس میشه بفروشی هم مراجعه ب بانک و پرکردن فرم فروش.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4292442/سهام-عدالتالان-این-۵۰۰-تومن-چقدر-میرزه?page=98

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
عزیزم صفحه 98 تاپیک یه عکس گذاشتم ک نوشته چیکارباید بکنی هم از بورس میشه بفروشی هم مراجعه ب بانک و پ ...

عزیز من رفتم تو سایت سهام عدالت به روش مستقیم ازادش کردم یه کد اومد رو گوشیم یه کد هم نوشته پیگیری درست انجام دادم مراحلو که اینجور شده؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
عزیز من رفتم تو سایت سهام عدالت به روش مستقیم ازادش کردم یه کد اومد رو گوشیم یه کد هم نوشته پیگیری د ...

بله عزیزم کاملا درسته.

خب حالا باید چیکارش کنم دیگه

قصد فروش داری یا میخوای نگهداری؟

هر کدوم بهتره فکر کنم نگهداری بهتر باشه اره؟

اگه میخوای نگهداری دیگه لازم نیست کاری انجام بدی گلم.