2777
2789

امیدوارم این مسائل و خوب در نظر بگیرین چون اختیارسهامتون با من نیست و این خودتون هستین ک باتوجه ب شرایطتون تصمیم میگیرین بفروشین یا نگه داشته باشین.ممنون از دعاهای خوب و قشنگتون.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
اقا😐 وقتی سهام تو بورس باشه با افت سهامِ شرکت پایین میاد. اگه منظورتون اینه که آف باشن که خب طبعا ن ...

این هم بخاطر اینکه شما مطمئن بشی اینجا کسی به کسی نمیگه حتما بخر یا بفروش گلم💝💝💝💝

دوستان عزیزم 

لازمه اینجا چندتا مساله رو روشن کنم لطفا همه کامل بخونین

من اینجا نه به کسی اصرار میکنم که سهامشو نگه داره و نه اصرار دارم ک بفروشه چون هرکسی شرایط خاص خودشو داره و هیچکس شرایطش شبیه من یا دیگران نیست.

ممکنهدکسی برای فروش عجله داشته باشه چون به پولش احتیاج داره و ممکنه کسی عجله نداشته باشه و بخواد نکه داره.این از نکته اولم.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا😐 وقتی سهام تو بورس باشه با افت سهامِ شرکت پایین میاد. اگه منظورتون اینه که آف باشن که خب طبعا ن ...

ادامه

عزیزان من یه روزی دولت اعلام کرد به همه سهام 500هزاری میدیم ثبت نام کنید.هرکس هم دوسداری 500واریز کنه و سهامش بشه 1تومن.

خیلیا ثبت نام نکردن که الان دیدین تو تاپیک گفتن ما نداریم.خیلیا هم مثل من دیگه 500واریز نکردن و الان سهامشون 500هست.

الان دولت هم مثل من تاکید کرده که سهامتونو نفروشین باارزشه .پس اگه ب عقب برگردیم میبینیم بهتره کمی تامل کنیم چون خودشون میدونن ک بعدها سود بیشتری خواهد کرد و ارزشش بالاتر میره

اینکه من میگم صبر کنین دوماه و شیش ماه نیست.اگر قراره صبرکنین حداقل یک سال صبرکنین تا متوجه بشین چقد ارزشش بالا رفته.اون وقت اگه راضی نبودین بفروشین.حتی اگه این سهام ضرر ماهانه بده اما سالانه قیمتش بالا میره.

بازهم تاکید میکنم تصمیم. اخر باخودتونه .فقط و فقط با خودتون.

ادامه

امیدوارم این مسائل و خوب در نظر بگیرین چون اختیارسهامتون با من نیست و این خودتون هستین ک باتوجه ب شرایطتون تصمیم میگیرین بفروشین یا نگه داشته باشین.ممنون از دعاهای خوب و قشنگتون.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بله عزیزم وارد بورسش نکنین و نفروشین.هروقت خواستین بفروشین برین کد بورسی بگیرین و تو بورس بفروشین. ...

میشه وارد بورس شد و کاری نکرد و نفروخت؟بازم افزایش پیدا میکنه؟

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

خب گلم تو بگو حالا که ازاد سازی مستقیم کردیم و وارد بورس کردیم 445هزار تومن چقدره توی بورس؟

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
از کی میتونیم وارد بورس بشیم؟؟کد بورسی رو گرفتین؟باید کد سجام بگیری و بری ثبت نام کنی

من ک چیزی ندیدم،فقط ی کد پیگیری داد برای اقدامات بعدی

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا💔😥

چند صفحه از تاپیک و خوندم 

نتیجه چی شد؟ سهام ما ۱ میلیونیه ،واقعا ۱۱ میلیون میخرن؟ 🧐

مثلا ۴ نفر نفری ۱۱ میشه ۴۴ میلیون؟؟؟ 

میشه ۱ نفر فقط از خانواده بفروشه و ۳نفر دیگه داشته باشن ؟!!🤔

بفروشیم خوبه یا داشته باشیم؟؟؟ 🤯🤯🤯🤯

کاش بخوابم ،وقتی بیدار شدم ببینم همه اینا خواب بود😔💔همه این گریه ها تو خواب بود 💔😔 لطفا واسه خوشبختیم و به آرامش رسیدن زندگیم صلوات بفرستین 😭💔 یه ساله زندگیم شده کابوس 😭💔
ادامه امیدوارم این مسائل و خوب در نظر بگیرین چون اختیارسهامتون با من نیست و این خودتون هستین ک بات ...

اووَه چه خبره. اقا من میگم وقتی دارین به دوستان از بالا رفتن بورس میگین از پایین اومدنشم بگین. همییییین. نه هدفم زیرسوال بردن شماست نه چیز دیگه. شما فقط بالا رفتنشو گفتی منم پایین اومدنشم گفتم. نمیدونم چرا انقدر جبهه میگیرین واقعا. 

خانم من هم چندین بار براتون توضیح دادم ک بله بالا پایین میشه ولی اینا که نمیخوان بفروشن بعد از یکسال ...

من نمیدونم انس چیهههه؟؟  خانوم شما اولش بهتون گفتم انس ندونستی چیه. بعد تو دو سه تا پست دیگه رفتی پرسیدی  اومدی گفتی انس قیمت جهانیه طلاست.  عزیزم من خودم متا تریدر دارم رو گوشیم. اصلا به من چه به همه بگید بمونن تو بورس. فردا که کال مارجین شدن خودتون جوابشونا بدین. شما اصرار نمیکنی بمونن. ولی وقتی با اطمینان میگی سهام انس میره بالا فرقی با اصرار به موندن نیست. بیخیال بیا بحثو همینجا تموم کنیم. من دیگه وقت ندارم سر یه چیز واضح بحث کنم.

ممنون از دعای باارزشتون. عزیزم شماره حساب ها باید فقط یکی باشه.اگه سجام یه شماره جساب دیگه دادی میت ...

عزیز ماکه قصد فروش داریم از کی اقدام ب کد بورسی اینا کنیم واینکه حودشون گفتن میدن کدو درسته

عزیزم منم منتظر نظر شما درباره این👇هستم گلم این پذیره نویسی که امده از فردا بخریم👇 🔴 فردا آغ ...

شما واردین به بورس بانو؟؟منم امشب شنیدم از اخبار میگه بدون کد بورسم میشه میخام ببینم چجوریه من البته هیچی از بورس نمیدونم ولی میخام اگه مث سهام عدالته ک میگن چن سال دیگه سود توش باشه بگسرم بعدن بفروشم😅بهم نخندین عاقا خو دیدم تو تلوزیون گفتم حتما مهمه ک بدون کد بورسم میدن

عزیزدلم اینو تو خصوصی برام بفرستین.فردا بهتون میگم چیکارکنین.باید برم تو بورس ببینم ارزش و .....و بع ...

سلام اره گلم قصد خرید دارم البته اگه مطمئن بشم خوبه

براتون درخواست دوستی میفرستم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم