2777
2789
عنوان

من حسودم ؟!

208 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ۲۱ سالمه ۵ ساله با یه پسر در ارتباطم و الان اومدن خواستگاری اینا فعلا تقریبا نامزدیم ، این آقا پسر یه پسر خاله داره که مثل داداشن باهم واین پسر خاله هه یه نامزد داره که وقتی اونا هم دوست بودن دختره با من حرف میزدو خلاصه یکم دوست شدیم چون من همه میگن سادم خوش باورم ، خلاصه دلم به حالش میسوخت اون دوسپسرش خیلی اذیتش میکرد منم همش دلداریش میدادم و اینا  ولی کم کم حس کردم همش داره خودشو به رخ من میکشه ثروت باباشو یا از خودش تعریف میکرد مثلا میگفت من خوشکلم من اینجا رفتم من اونجا رفتم من اینقد آزادم خلاصه من که تو روش هیچی نمیگفتم دلم نمیومد میگفتم نکنه ناراحت بشه ولی خستم کرده بود اینقد تعریف از خود میکرد ( اینم بگم من هیچ وقت زنگ نمیزدم بهش راستشو بخواین چون بدم میومد دیگه بشینم پایه حرفاش ، ولی وقتی او زنگ میزد محترمانه جوابشو میدادم ) تا اینکه اونا نامزد کردن و این خانوم کم کم.... بقیشو پست بعدی میگم خیلی طولانی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم داشت از خانواده دوسپرم که الان نامزدمه بد میگفت ، منم واقعا اینجوری دوس نداشتم من هنوز نرفتم تو اون خانواده چرا باید از الان که شناخت کافی ندارم بد مادرشوهر یا پدر شوهرمو بگم ، دیگه بازم یه جوری ناراضایتیمو نشون میدادم ولی بازم پیش من حتی فحش به مادر شوهرم میداد ، منم دیگخ بهش گفتم خیلی محترمانه گفتم که اگه واسه بد و بیرا گفتن از اینو اون میای حرف بزنیم بهتره فعلا تا رسمی نشدم عروس اون خونه در ارتبلط نباشیم ، 

یه بار باهم تو ماشین بودیم به عمد عکس یه دختر زشتو نشون نامزدش داد گفت وای این شبیه آیدا نیستتت ؟ اونم ندیده تایید کرد بعد نامزد من که عکسو دید گفت هیچ شباهتی ندارن خانوم من مثه ماهه ، من اهل تعریف از خودم نیستم ب خدا ولی چون شما منو نمیشناسین میگم که هر کسی که منو میبینه میگه خیلی خوشکی هم اندام هم صورت هر جایی رفتم اینو گفتن تو مدرسه دانشگا و خلاصه طرفدار زیاد دارم ولی اون نمیدونم چرا احساس میکنم به عمد این کارو کرد ، چیکار کنم چجوری رفتار کنم باهاش ؟ که اینقد خودشو از من سر تر ندونه 

تحمل این ادما سخته من ک حالشو ندارم سریع قطع ارتباط میکنم

اخه من بخدا دوس داشتم باهم دوست باشیم چون نامزدامون باهم صمیمی اند ولی اون خیلی خیلی خودشو بالا میگیره و همش تعریف از خودش 😣من حسود نیستم بقران ولی خیلی بده ادم از خودش اینقد تعریف کنه

کم کم داشت از خانواده دوسپرم که الان نامزدمه بد میگفت ، منم واقعا اینجوری دوس نداشتم من هنوز نرفتم ت ...

تو اصلا حسود نیستی اون دختر مشکل داره از این ادما دوری کن و نامزدتم بگو ک من دوست ندارم با نامزد پسر خالت در ارتباط باشم 

وقتی دیدیش محترمانه حرف بزن  ولی کلا نه پیامی بهش بده نه تماسی بگیر کلا سرد باش باهاش

من همین کارو کردم فعلا ولی چیکار کنم اینقد خودشو بالا تر از من نگیره حتی تو حرف زدنم تیکه بارم میکنه من خنگ نیستم ولی پررو هم نیستم چون سنش ازم بیشتره دوس ندارم بی احترامی کنم ... نامزدم هم با نامزد این خانوم خیلی صمیمی ان ... واقعا دوس ندارم در ارتباط باشم

تو اصلا حسود نیستی اون دختر مشکل داره از این ادما دوری کن و نامزدتم بگو ک من دوست ندارم با نامزد پسر ...

ممنون گلم از خودم بدم میاد میگم من خیلی حسودم حتما ، ولی متاسفانه اونا خیلی صمیمی اند و در این وسط من تنها شدم انگار مشکل از منه 

من همین کارو کردم فعلا ولی چیکار کنم اینقد خودشو بالا تر از من نگیره حتی تو حرف زدنم تیکه بارم میکنه ...

سرد باش باهاش

وقتی دیدی پز میده تو هم پز بده 

نزار خرابت بکنه به نامزدت بگو با نامزد اون دختره حرف بزنه 

بگه انقدر پولشو به رخم نکشه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر