سلام دوستان من ۲۱ سالمه ۵ ساله با یه پسر در ارتباطم و الان اومدن خواستگاری اینا فعلا تقریبا نامزدیم ، این آقا پسر یه پسر خاله داره که مثل داداشن باهم واین پسر خاله هه یه نامزد داره که وقتی اونا هم دوست بودن دختره با من حرف میزدو خلاصه یکم دوست شدیم چون من همه میگن سادم خوش باورم ، خلاصه دلم به حالش میسوخت اون دوسپسرش خیلی اذیتش میکرد منم همش دلداریش میدادم و اینا ولی کم کم حس کردم همش داره خودشو به رخ من میکشه ثروت باباشو یا از خودش تعریف میکرد مثلا میگفت من خوشکلم من اینجا رفتم من اونجا رفتم من اینقد آزادم خلاصه من که تو روش هیچی نمیگفتم دلم نمیومد میگفتم نکنه ناراحت بشه ولی خستم کرده بود اینقد تعریف از خود میکرد ( اینم بگم من هیچ وقت زنگ نمیزدم بهش راستشو بخواین چون بدم میومد دیگه بشینم پایه حرفاش ، ولی وقتی او زنگ میزد محترمانه جوابشو میدادم ) تا اینکه اونا نامزد کردن و این خانوم کم کم.... بقیشو پست بعدی میگم خیلی طولانی میشه
والا نامزدت بفهمه دختره بدگویی مادرو پدرش کرده حقو ب تو میده
متاسفانه فهمیده چون پیامای منو میدید تو تلگرام ولی من قسمش دادم که ب مامان ایناش نگه یه وقت زندگی کسیو خراب نکنم، ولی بازم میگه مهم نیست فقط تو باهاش در ارتباط نباش از اون ور خودش هیچی ب روی خودش نیاورده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.