2777
2789
عنوان

من حسودم ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست
والا نامزدت بفهمه دختره بدگویی مادرو پدرش کرده حقو ب تو میده 

متاسفانه فهمیده چون پیامای منو میدید تو تلگرام  ولی من قسمش دادم که ب مامان ایناش نگه یه وقت زندگی کسیو خراب نکنم، ولی بازم میگه مهم نیست فقط تو باهاش در ارتباط نباش از اون ور خودش هیچی ب روی خودش نیاورده 

سرد باش باهاش وقتی دیدی پز میده تو هم پز بده  نزار خرابت بکنه به نامزدت بگو با نامزد اون دختر ...

من اهل اینا نیستم انچه عیان است چه حاجت به بیان است ، ولی بازم شاید حق با تویه عزیزم با اینجور آدما باید اینطوری بود متاسفانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اهل اینا نیستم انچه عیان است چه حاجت به بیان است ، ولی بازم شاید حق با تویه عزیزم با اینجور آدما ...

تو مراعاتشو کردی 

به یه آدم سه بار خوبی میکنن نفهمه مثل خودش میشن 

اون ظرفیت خوب بودن رو نداره 

نزار روحت رو اذیت کنه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

تو مراعاتشو کردی  به یه آدم سه بار خوبی میکنن نفهمه مثل خودش میشن  اون ظرفیت خوب بودن رو ...

ممنونم گلم خیلی تو دلم مونده بود این حرفا😔شرمنده طولانی بود خیلی کمک کردی انشالله خدا به هر تو دلته برسونتت

راس میگی ولی خب حسه بدیه بخدا من اهل در افتادن نیستم تو زندگیم همه دوسم داشتن همه حتی اوانیی که میگفتن مغرروی وقتی اشنا میشدن دوسم داشتن 

ممنونم گلم خیلی تو دلم مونده بود این حرفا😔شرمنده طولانی بود خیلی کمک کردی انشالله خدا به هر تو دلته ...

این چه حرفیه عزیزم 

اینجا اومدیم که به هم کمک کنیم خودتو ناراحت نکن

به نظر من که مغرور نیستی اگه مغرور بودی اینجا حرفاتو نمیزدی 

با نامزدت حرف بزن و بگو چه اتفاق هایی افتاده

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر