2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 99 پست
پریودی یه ساعت اخر از پریود بیشتر  کلا ۱۰.۱۲ ساعت درد داری و درد سخت کلا ۱ساعت تا۲ ساعت داری د ...

همه میگن شبیه درد پریودی هست.... بابا این درد پریودی یعنی چجوریه.... بخدا من از اول اولم که دختر بودم تا قبل بارداریم هیچ وقت هیچ وقت ذره ای درد پریودی نداشتم. 

همیشه دوستامم حسودی میکردن چجوری درد نداری. ولی من هیچ وقت نفهمیدم چجوریه.... 

واقعا درد پریودی چجوریه... 

من پریود میشدم فقط بشدت بی حال و خواب آلو میشدم همین 

چتونه بابا!

وقتی یکی حرف بدی میزنه یکی هم جوابشو میده همونطوری دوتاشون به یه اندازه بی شعورن!

مردم میان اینجا تاپیک میزنن یه سوال میپرسن چند نفر میان کلا مسیر بحث رو عوض میکنن!

نظر خودتونو بگین دیگه همدیگه رو میخورین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تمام علم پزشکی رو میبرید زیر سوال؟ توی اقوام ما دو تا خانم هستن که هردو دچار افتادگی رحم شدن ، سزاری ...

حالا اصرارم داره رو حرفش کم عقل خانم 

من مامان بزرگم ۱۳تا بچه طبیعی اورده افتادگی رحم نداشته 

خالم با یه دونه بچه اونم سزارین افتادگی داره

مودب باش بي تربيت!!خدا لعنت كنه هر چي زن مثل شماست!!!شما نسل همون زنايي هستين كه بايد بهتون گفت ضعيف ...

هر چی گفتی انشاالله عیدی بگیری از خدا

از حرف زدنت شخصیتت مشخصه

عارم میشه جوابتو بدم

حقیقت تلخه

چرا سخت هست اما نه سختی ک طاقت فرسا باشه من دخترم ۴و۴۰۰ وزنش بود ۷عصر دردم شروع شد ۶ونیم صبح زایما ...

وا چه فرقی داره. تو هر دوتاشم بچه میارن میدن میگن مال ت عه.

خانمها خود حاملگی بدلیل هورمونهاش شلی و افتادگی بافت رو به همراه داره

خیلی ربط به نوع زایمان نداره

بستگی به نوع بافت و افزایش وزن در بارداری و نوع نژاد داره

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
ماما ام و برای طرز فکرتون متاسفم عزیزم شما نمیخواد نظر بدی توی تاپیکها برو روی ادبت وقت بذار

نظر دادن من ب احدی ربطی نداره

ی دوری توی بیمارستان ها بزن ببین پرستارها مثله چی با بیمار برخورد میکنن

یا نه کافیه خبر ۲۰ و ۳۰ رو نگا کنی ببینی مردم چقدر شاکی هستن

مودب باش بي تربيت!!خدا لعنت كنه هر چي زن مثل شماست!!!شما نسل همون زنايي هستين كه بايد بهتون گفت ضعيف ...

عزیزم همه زنارو ک نگفت دکترای بد دهنو بی اعصابو کقت تا یکم صدات در میاد میخورنت خیلی دعای بدی کردی😕

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
نظر دادن من ب احدی ربطی نداره ی دوری توی بیمارستان ها بزن ببین پرستارها مثله چی با بیمار برخورد میک ...

عزیزم توی زایشگاه ها ماما هستن نه پرستار

نیاز نیست دور بزنم همونجا کار میکنم و خداروشکر چپ و راست دعای مریضهامون راهی زندگیمونه

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
چند وقته زایمان کردی؟ هر دوتاشم بی حسی بود؟

ازاولیم هفت سال میگذره ازدومیم هشت ماه،بخدا کلافه شدم یساعت بیشتر توماشین نمیتونم بشینم باید پیاده شم راه برم یا بالش بزارم پشتم پر شه.خیلی ناراحتم

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥